úterý 20. září 2016

Slevomat střelnice

Potrénujte své ostříží oko i pevnou ruku a vydejte se na střelnici , kde . Profesionální tunelová střelnice , kde si vyzkoušíte proslulé moderní i historické zbraně. Vyřídíte zde zbrojní průkaz, zastřílet si ale můžete i bez něj. Skvělá instruktorka – vše vysvětlila a poradila. Na místě jsme si dokoupili další náboje, maximální spokojenost.


Koupil jsem tři vouchery jako vánoční dárek a musím uznat, že jsme byli všichni velice spokojeni. Pan instruktor byl velice vstřícný, vše důkladně vysvětlil, . Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Nadstandardní přístup správce střelnice , pana Ing.


Od nabídky občerstvení jeho milou paní až po profesionální vedení mé střelby a perfektní objasnění . Slevomat - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz. Slevy a akce na téma střelnice ze serveru Slevomat platné pro Příbram. Vybíráme pouze ty nejvýhodnější nabídky z města Příbram.


Na pořádnou spršku nábojů už čekají terče šesti střelnic , kde do ruky. Možnost zapůjčení stolních her, hrací automat v baru, kulečník (biliár), ruské kuželky a stolní tenis - venkovní, půjčovna skútrů, krytá střelnice (vzduchovka), . Míru a Třebízského v centru Rokycan je restaurant NA STŘELNICI nejen. Tým Restaurace Na Střelnici. Ostrava, 3Kč, sleva.


Zážitková střelnice : motiv 2. Aktuální nabídka od slevomat. Pro našeho významného klienta, který se zabývá vývojem a výrobou laserových střelnic a zaměřovačů, hledáme nadané obchodníky. Budeš tak mít jedinečnou . Vyrazte s partou za adrenalinem na laserovou střelnici - vhodné i pro děti. Sdílet Sdílet na facebook Odkaz na slevu.


Akční nabídka od slevomat. Střelba: na výběr až různých zbraní, střelnic po ČR −. Vašimi požadavky na střelbu se obracejte na ostatní správce, předpokládám, že provoz kulové střelnice bude silně omezen, . O historie areálu, kde se dříve nacházela vojenská střelnice a nyní nachází . Milan Peroutka、Superpřeměna、Bowling Club Hotel MAS. Moje Trucovna、 Střelnice Čekanice-Tábor、Stezka Vltavy、Občerstvení Kozí Hrádek、Pekelné doly . Střelnice je dlouhá m pro krátké kulové, dlouhé kulové a brokové zbraně včetně ráže x 3 předovky a křesadlové zbraně, komerční, pro účely . CMS TV Svitavy Box Club Dynamo Svitavy uspořádal v polovině dubna ve svitavské hale Na Střelnici.


Lanové centrum, lezecká stěna, laserová střelnice. Sport V Hotel Hrotovice, Nám. Balíček akční střelby na krytém střelnici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky