pondělí 26. září 2016

Semena velkoobchod

Pracoviště: Praha Kontaktní osoba: Ing. Máte zájem o větší množství cibulovin? Velkoobchodní ceny na vybrané zboží z nabídky Rostliny- semena. Poku ano určitě se na nás obraťte.


Pravidelně dodáváme cibuloviny jak pro města tak i pro soukromé firmy v oblasti údržby zeleně, či realizace zahrad.

Jsme schopni zajistit i velké množství a díky . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Prograin ZIA, s. Nabízíme osivo v programu HOBBY a PROFI, široká síť prodejen. Ostálka lepá QUEEN LIME RED Výjimečná růžovo žlutá kombinace a velké kulaté květy získaly této odrůd. Máme mnoho zkušeností s prodejem pro údržbu zeleně, bio . Vyžaduje záhřevnou půdu s dostatkem živin, nesnáší přímé hnojení čerstvým hnojem.


TOSCA - dlouze oválná cibule určená.

Pro pěstování venku lze semena ve špetkách vysévat přímo na záhon. Všetky firmy z oblasti Osivá, semená , sadenice v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Semená , sadenice - záhradné. Ivo Hyšman - VELKOOBCHOD SEMENY.


Pro velkoobchodní spolupráci a množstevní slevy kontaktujte prosím firmu JKS seeds s. Nákup semen a osiva je jen začátek. Cibule sazečka již v prodejiV sekci Osiva, sadba , . Pokud máte zájem s námi spolupracovat, neváhejte. Semienka z Dutch Passion, Kannabie, Pyramid seeds, DNA genetics a Vision seeds.


Najlepšie keď nás navštívite v našej predajni v . Pripravíme pre Vás atraktívnu cenovú ponuku na základe Vášho . Veľkoobchod sa zakladá na poskytovaní priaznivých množstevných zliav a aj . Ručné náradie, semená , osivá, hnojivá, prípravky proti škodcom, črepníky, kvetináče, sudy. Přímý dovozce sušených oříšků a sušeného ovoce. Maloobchod a velkoobchod prodej oříšků, ořechy, sušené ovoce v polevách, zdravá výživa nejvyšší kvality. Naše společnost FRUMENTA s.

V naší nabídce máme především obiloviny, olejniny . Výhodou pěstování stévie ze semen je její naprostá čistota od plísní. Máte jistotu, že úsilí Vámi vložené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky