úterý 20. září 2016

Hadice 40mm

Tlaková a sací hadice pro kapaliny vhodná k malým čerpadlům Díky spirále hadice zaručuje dobrý průtok kapalin a neláme se Maximální délka balení je. Technické parametry:vnitřní průměr hmotnost pracovní. Speciální konstrukce a složení pro použití v náročných průmyslových podmínkách pro rozvody vody, chemikálií, vzduchu apod. Používaná v odvětví jezírek a bazénů.


Zavlažování, zahradnictví, doprava vody v průmyslu a zemědělství, tlakový vzduch.

Sací hadice určena k sání kapalin, na postřik nebo čerpání. Sací průhledná bezbarvá nebo žlutá hadice s bílou spirálou pro použití v běžných podmínkách. PVC flexi hadice - Bazénová hadice mm ext.


Jezírková profi hadice zesílená mm. Profi hadice jezírková je zesílená, gumová, spirálová a mrazuvzdorná. Cena je uvedena za metr délky v nataženám stavu.


Dodáváme libovolnou délku dle objednávky nejméně 1m.

Jde o odsávací hadice transparentní . Sací koš na hadici Plastový sací koš s nerezovým sítkem Sítko zaručuje sání čisté vody bez kalů. Zahradní hadice pro všeobecné použití - doprava vody a vodných roztoků, doprava vzduchu atd. Materiál měkčené PVC, vnitřní oplet ze syntetické příze.


Na hubici hadice se dá nasadit štěrbinová hubice nebo kruhový . Sací a tlaková hadice - technické hadice LIGHT-FLEX. Klasická černá (šedivá) sací hadice pr. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Bajonetová rychlospojka pro užitkovou vodu. Běžné hrdla mají průměr 34mm).


Hadice Metalflex 40mm - PK Technik. Tato kombinace vyhovuje nejvyšším nárokům . Splnily výluhové testy podle Vyhlášky MZd č. Vyrobeno z měkčeného PVC, vyztužená ocelovou spirálou, v souladu s normou . Flexibilní hadice určené pro sání a transport kapalin, k dopravě neabrazivních tuhých materiálů v zemědělství,. Cena: 11Kč (vč.


DPH) Rozměry: průměr 40mm.

Dostupnost: Obvykle 7-dní. Flexibilní dopojení mm x . HADICE NA VYSAVAČ á 1m 40mm č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky