pátek 30. září 2016

Párty stan návod

Bezpečnostní předpis pro provoz, obsluhu a údržnu párty stanů , altánů a prodešjních stánků . Na přání zákazníků jsme pro Vás zpracovali ještě přehlednější návod , na sestavení nůžkových párty stanů z naší nabídky. Tento postup platí pro všechny . Výrobce a dovozce pro ČR a SR: Steen QOS, s. Návod na obsluhu a údržbu. Dbejte na dostatečnou stabilitu, stan je nutné stavět na . Zahradní altán stan 3xm - bílý. Jak sestavit nůžkový párty stan - návod. Všeobecné pokyny pro užívání nůžkového stanu.


PRAHA BRNO JIHLAVA HAVLÍČKŮV BROD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU PELHŘIMOV tel. Party stany pro Vaše akce všeho druhu. Video návod pro snadné a rychlé sestavení našich skládacích stanů.


V souladu s pořekadlem čas jsou peníze, se můžete jednoduše soustředit na své . Při manipulaci s party stanem dodržujte BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPIS PRO. OBSLUHU A ÚDRŽBU PÁRTY STANŮ , ALTÁNŮ A PRODEJNÍCH STÁNKŮ. Ke každému párty stanu přikládáme návod , podle kterého stan . Během stavění párty stanu nepoužívejte hrubou sílu. Stan slouží jako ochrana proti slunci, průvanu a letním dešťovým přeháňkám. XPARTYSTANY - Rychlorozkládací nůžkové párty stany altány.


Profi, komerční, zahradní, PVC, hvězda, star, potisk bran příslušenství, nábytek, bannery, . Stavbu párty stanu zvládnout čtyři lidé bez použití nářadí. Nepromokavý párty stan dodá každé venkovní akci jistotu před deštěm. Blahopřejeme vám k nákupu vašeho nového zahradního stanu. Stan nyní můžete flexibilně využívat: na oslavy, prostě jako ochranu před slunečním svitem, jako . Nabízíme stany Gobi, prodejní stánky a pulty to vše za skvělé ceny.


Nemusíte přitom stavět novou pergolu ani jiné drahé zastřešení! Moderní nůžkový zahradní párty stan se o dostatečný komfort při ne zrovna slunečném počasí . Dostanete návod a instrukce jak na to. Druh výrobku, Párty stan.


Abyste měli ze svého nového party stanu radost co nejdéle, prosíme Vás před uvedením do provozu o pečlivé pročtení návodu ke konstrukci a přiložených . Produkt je skladem u Vás za dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky