pátek 30. září 2016

Ceník sekání trávy

CENÍK SEKÁNÍ TRÁVY A ÚDRŽBA TRÁVNÍKU. Sekáme levně, rychle a pečlivě! Pro objednání termínu sekání volejte tel. Sekání trávy v Brně a okolí za nejlepší ceny!


Nejlevnější sekání trávy v ČR.

Profesionální údržba zeleně a péče o zeleň, sekání trávy i sekání svahů. Odvoz a zneškodnění posekané trávy. Minimální velikost pozemku 3mnebo 5Kč bez dopravy. Odstranění ruderálního porostu s naložením a . Sečení se sběrem a odvozem trávy na . Služba, Upřesnění, Cena v Kč, Za jednotku.


Ruční hrabání a nakládka trávy.

Orientační ceník zahradnických služeb. Už Vás nebaví sekat trávník? Zbavte se starostí a objednejte si naší firmu.


Pravidelné sečení trávy v rovině se sběrem ( minimálně 2x za měsíc ), bez odvozu odpadu . Cena za odvoz posečené trávy , shrabaného listí apod. Jinde jsem zase videla orientacni cenu Kc za . Sekaní trávy rotační sekačkou bez sběru: Výška trávy do cm. Seč travnatých ploch provádíme u rodinných domů, komerčních objektů, městských parků a ploch, nebo volných travnatých ploch.


Hodinová sazba je 1- 22-Kč na hodinu. Dále si účtujeme - -Kč za jeden metr čtvereční posekání. Kompletní ceník naleznete zde. Ne všechny travnaté plochy nutně vyžadují sběr sečené trávy.


Kvalitní sekání zahrad Praha východ Říčany. U každé Vámi objednané práce je možné. Nabízíme Vám rychlé a spolehlivé sekání trávy a travních porostů v Praze.

Ceník služeb hodinového manžela. Ceny za sekání trávy v sekci ceník jsou orientační, pro stanovení přesné ceny je . Zajišťujeme sekání trávníku a sekání trávy, komplexní celoroční údržbu trávníku a další zahradnické práce a ošetřování. Technické služby města Hořice s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky