pondělí 19. září 2016

Bazen 244

Bazén má jednu nafukovací komoru, . Prstencové nafukovací bazény jsou . Stačí pouze nafouknout horní prstenec a bazén napustit. Samonosný kruhový rodinný bazén 2×66cm. Jednoduchá a rychlá montáž.

Nadzemní kruhový rodinný zahradní bazén , od italské firmy Bestway. Pro bazény Bestway s konstrukcí o průměru 2cm. Plachta na bazén - průměr 2cm. Vhodná na všechny druhy kulatých bazénů.


Bázeny Easy Set Pools udělaly opravdovou revoluci! Každá rodina si může koupit takový bázen za . Universální krycí plachta na bazén Bestway, Tampa i jiné.

Vďaka svojej pružnej konštrukcii je bazén vhodný pre rodiny s deťmi. Upúta svojou jednoduchou montážou. Solární plachta na hladinu bazénu. Univerzální krycí plachta na bazén Bestway, INTEX, Tampa i jiné.


Vyroben z 3× zesíleného laminovaného PVC s nafukovacím. Tento rodinný bazén sa dodáva bez . Krycí plachta na bazén nafukovací 244cm Chrání Váš bazén před nečistotami v době, kdy bazén nepoužíváte. Bazénová krycí plachta BESTWAY pro bazén 2cm. Menší nadzemní bazény o velikosti 2centimetrů.


Intex solární plachta na bazén 2cm. Ideální pro malé i velké, na letní osvěžení nebo pro bazénovou party. Vybírejte bazény z naší nabídky. Produkt je skladem u Vás za dny. Nakupujte u odborníků nosiče kol, střešní nosiče, tažné zařízení, střešní boxy a nosiče lyží.


Nabídka od firem Thule, Jetbag, Hakr a Atera. Vysoce stabilní samonosný nadzemní bazén s kovovou konstrukcí a velmi pevným speciálním oboustranně nalaminovaným PVC Super-tough.

Nadzemní bazén pro povrchovou montáž je vyroben z trojvrstvého PVC. Zobrazit podrobnější popis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky