pátek 9. září 2016

Tera zahradní technika

Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu, kartáč či radlici. Zemědělská a lesní technika 261. Prodám brány hřebenové k malotraktorům tera vari. Pavel Dostál - zahradní a lesní technika , zahrada, pole, sekačka, křovinořezy,. Náhradní díly převodovek a příslušenství 74.


GARTEKO Brno, prodej a servis zahradní techniky a nářadí s kamennou prodejnou v Brně. Zdravím všechny, mam problém s motorovou jednotkou Tery. Zabýváme se výrobou a prodejem zahradní techniky.


Problém spočívá v tom, že při provozu . Servisy zahradní a zemědělské techniky v Němčičkách. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Oldřich Procházka, . Kultivátor (rotavátor) TERA -VARI T20. Vysokootáčková rotační plečka, která . Oblast Praha-zápa Příbram, Sedlčany, Dublovice, Chramosty, Benešov. T-s použitím osového čepu pro rozteč 610mm, celková délka poloosy 2mm ,vnitřní rozměr šestihranu mm. Zahradní technika , bazény, zastřešení bazénů.


Koupim tera vari motorové pily křovinořezy štípačky cirkulárky stavební nářadí atd. Nabízím nejlepší cenu a přijedu kamkoliv. Pro majitele TERA VARI Agro Centrum - vše pro Vaši zahradu ! Ivan Krejčí Znojmo, Husqvarna, autorizovaný prodej a servis lesní a zahradní techniky. Vari - Tera , let tradice výroby multifunkčního systému na práci na zahradě,kolem.


Toto zboží spadá do kategorie B. Jedná se o zboží, které bylo krátce použito na výstavě, nebo promo akci. Zboží je 1 funkční a připraveno k okamžitému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky