úterý 22. srpna 2017

Elektronický odpuzovač krtků

Obchodní název odpuzovače : Deramax-Cvrček Cílová skupina škůdců: Krtci , hryzci, hraboši, rejsci, hadi. Odpuzovač krtků a plašič hryzců OdK-Hs náhodně se měnícím zvukem. Odpuzovac krtku a plasic hryzcu OdKH Akusticky elektronicky odhanec krtku a. Vlasnosti odpuzovače Deramax‐Cvrček: ELEKTRONICKÝ ODPUZOVAČ - PLAŠIČ KRTKŮ A HRYZCŮ - DERAMAX-CVRČEK si získal oblibu díky své . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Deramax Cvrček elektronický odpuzovač krtků a hryzců.

Tento typ odpuzovače, se nejčastěji nazývá odpuzovač krtků. Na jednu sadu kvalitních alkalických . Odhání polní myši, krtky , hryzce a hraboše. Elektronický odpuzovač krtků a hryzců Deramax-Cvrček. Plašič na hryzce, plašič na hraboše, . Odpuzovače krtků a hryzců - zkušenosti z praktického použití.


Na zahradu jako ochranu trávníku nebo užitkové zahrady doporučujeme elektronický odpuzovač krtků , . Akustický elektronický odháněč krtků a hryzců, určený pro aplikaci do půdy. Ideálním řešením je použití elektronického odpuzovače zvířat.

Někteří uživatelé si proto stěžují na to, že ze zahrady kromě krtků a hryzců vyhání také je. Princip činnosti elektronického odpuzovače. Vysoce výkonný zvukový a vibrační odpuzovač -plašič krtků , hryzců, hrabošů apod. Bateriové napájení, česká výroba.


Zvukový a vibrační odpuzovač -plašič krtků , hryzců apod. Při použití kvalitních alkalických baterií provoz až rok ! Odpuzovač -plašič produkuje zvuk a vibrace na velmi . Přístroj je určen k odpuzování krtků , hryzců, hrabošů, rejsků, potkanů, myší, hadů z venkovních prostor. Někdo si elektronické odpuzovače nemůže vynachválit, jinde ale vůbec nepomáhají.


Vypuzuje krtky¨z Vašeho pozemku, působí proti krtkům a myším žijící pod zemí. Všechny zvířata žijící pod zemí mají zvláště citlivý. Plašomyš, odpuzuje krtky , myši, kuny, potkany a jiné škůdce. Nejvíc pomáhá to nejlevnější řešení. Hodinový manžel z Playtvak.


Jednoduchý a účinný odpuzovač krtků k zapíchnutí do země, kde šíří vibrace, které jsou velmi nepříjemné pro nervový systém hrabošů. Specializovaný obchod DSTechnik. Díky odpuzovači krtků bude vaše zahrádka zase jako prvoligové fotbalové hřiště.


Jsou to právě drobní hlodavci, kteří s oblibou ničí zahrádky a neradi se stěhují někam pryč. Tomu ale učiníte přítrž díky odpuzovači krtků , který garantuje zvuk a.

Výkonný elektronický odpuzovač hmyzu pracuje na principu vysokofrekvenčního tónu, který je hmyzu nepříjemný. Neobsahuje žádné chemikálie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky