čtvrtek 29. září 2016

Venkovní minigolf praha

Dráhy jsou hezké a udržované. Minigolfová hřiště v Praze a okolí. Areál je vhodný pro firmy, jednotlivce, školy či školky. Provozujeme kryté jamkové a venkovní jamkové minigolfové hřiště.


Dále je k dispozici stůl na stolní . Hluboká nad Vltavou je otevřeno krásné venkovní minigolfové hřiště s jamkami.

Adventure minigolf v kryté hale v Praze Kunraticích. Indoor minigolf Galerie Butovice, Praha = originální oslavy narozenin, firemní akce,. Najdete nás na adrese: Radlická 11 Praha 5. Gutovka je volnočasový areál u metra Srašnická, Praha 10. MINIGOLF V PROVOZU BEZ OSVĚTLENÍ. Soustředíme se na maximální spokojenost našich zákazníků a snažíme se v oblasti minigolfu patřit k nejlepším.


Pro nejmenší je připraveno venkovní dětské hřiště a vnitřní dětský koutek. Ojedinělou atmosféru dotváří přilehlá hospůdka s venkovní zahrádkou.

Venkovní adventure golf: hodinová zábava pro dospělé i rodiny s dětmi. Jedinečná oáza klidu v blízkosti centra Prahy , kde naleznete také minigolfové. V areálu je k dispozici antukových venkovních kurtů, minikurty a 2. Při ztrátě nebo poškození sportovního náčiní se řídíme podle provozního řádu vyvěšeném v areálu na nástěnce. Vy si můžete díky naší nabídce zahrát řadu venkovních společenských her a příjemně tak relaxovat a užít si pěkné odpoledne.


Foto: Jan Puci a archiv minigolfového oddíu SK Oaza Praha. V případě venkovního a halového minigolfu se. Využijte nabídky na pronájem velkých venkovních her ( minigolfu , ruských kuželek, šachů (dámy). Pronájem venkovních her, Břevnovský klášter, Praha. Projektu ćisté a zelené Prahy.


Driving range, venkovních stání, vyhřívaných stání,. Realizace venkovních a zahradních her. Zahradní minigolf Praha Zličín. Hostivařské přehrady v Praze ,. Tak třeba pro rodiny s dětmi, které mohou zkoumat dětské hřiště, minigolf i . Bowling „Na Ovčíně“ nabízí profesionálním i rekreačním sportovcům, rodinám s dětmi i firmám bowlingových drah, minigolf , fotbalové hřiště, šipky. Přijeďte si zahrát minigolf do naší nově otevřené haly v Praze Kunraticích.


Black light adventure minigolf je indoor atrakce v samém centru Prahy , díky které si můžete vyzkoušet s dětmi neonový minigolf , a mimo jiné také.

Prahy , s milou obsluhou, velmi dobrým jídlem, venkovním. Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky