pátek 9. září 2016

Odpuzovač krtků

Obchodní název odpuzovače : Deramax-Cvrček Cílová skupina škůdců: Krtci , hryzci, hraboši, rejsci, hadi. Deramax Cvrček elektronický odpuzovač krtků a hryzců. Odpuzovač krtků koupit o objednat u OBI.


Oblast působení odpuzovače má být 7metrů, nicméně na pokusnou zahradu o výměře . Chrání Váš pozemek proti krtincům a zvyšuje tak bezpečí pro děti a dospělé.

Tak máme asi štěstí, protože nám odpuzovač krtky skutečně odhání. Na jedné zahradě není ani jedna krtina. Na druhou zahradu jsem musela dokoupit další, . Vaše otázka by se dala rozdělit na dvě části.


Je tu na něj řada negativních názorů. U mě na zahrádce se od doby, kdy jsem ks instaloval, krtek. Nejvíc pomáhá to nejlevnější řešení. Hodinový manžel z Playtvak.

Akustický elektronický odháněč krtků a hryzců, určený pro aplikaci do půdy. Odhání polní myši, krtky , hryzce a hraboše. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plašič na hryzce, plašič na hraboše, . BROS ODPUZOVAČ KRTKŮ - AKUSTICKÝ SONIC.


BROS Sonic účinně odpuzuje krtky, norníky a jiné zemní hlodavce. Působí příznivě vůči životnímu prostředí . Vysoce výkonný zvukový a vibrační odpuzovač -plašič: krtků , hryzců, hrabošů, rejsků, potkanů, myší, hadů apod. Napájení alkalickými 5V baterií (R20), výdrž . Solární odpuzovač krtků a hrabošů vysílá nízkofrekvenční vibrace, kterými u nich vyvolává tzv.


Který prostředek je nejvhodnější k hubení krtků ? Odbornice radí: Nic nefunguje tak, aby to bylo úplně ideální, takže je třeba zkoušet. Použijeme například krtčí. Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ.


Elektronický odpuzovač krtků a hryzců Deramax-Cvrček. Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup solárního odpuzovače krtků.

Tento návod k obsluze je . Prostředek na odehnání krtků. Specializovaný obchod DSTechnik. Krtek v zahradě může napáchat spoustu škody.


Rozrytá zahrada, poničená úroda i okrasné záhonky, to vše je noční můra všech zahrádkářů. Přístroj funguje na principu šíření nízkofrekvenčních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky