úterý 20. června 2017

Moření osiva

AMAGRO – systém moření osiva a sadby. RYCHLE, LEVNĚ, ÚČINNĚ: zvýšení ENERGIE klíčení a vzcházení, příjmu a osvojení živin. Přímo do sáčku s osivem nasypte tolik práškového mořidla, aby se po.


Ačkoli hrách a fazole mají velká semena, upřednostněte u nich moření za sucha, druhý. Kvalitativně odlišné požadavky na moření přicházejí společně s nástupem nertuťnatých mořidel, tj.

Vlastní moření se jeví již jako pojistka na relativně zdravé osivo. To znamená, že současné moření nenahradí chyby v uznávacím řízení. Dávkou mořidla se rozumí množství přípravku, ulpělé po moření na ošetřeném osivu.


Přípravek lze aplikovat pouze technologickými postupy, platnými pro daný. V tříletých maloparcelních polních pokusech se sledoval vliv moření osiva a odrůdy na produkční schopnost porostu jarního ječmene. Doba účinnosti podle půdních a . Výzkumný ústav pícninářský, spol.

Vzcházející mák bývá často poškozen žírem brouků . Mobilní moření osiva -chytrý způsob výroby farmářského osiva. Dosahujeme minimální míry namořenosti osiva. Moření certifikovanou mořičkou.


Vytvořil: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský. EPO: Elektronické podání není možné. Místo podání, Odbor osiv a sadby.


Potřebujete farmářské osivo dle konkrétních požadavků? Zajistíme vám farmářské osivo pomocí pojízdné mořičky osiv. Alga 6biostimulant z hnědých mořských řas.


Kontinuální zařízení na mokré moření osiva - W. Výkon, volitelné nastavení. ESTR, pěstování pícnin a olejnin, Služby v . Instruktážní film ministerstva zemědělství seznamující se způsoby a účinkem preventivní ochrany zemědělských plodin, základním ošetřením osiv a sadby . Pokud hovoříme o moření osiv jarních plodin, máme na mysli hlavně ječmen jarní. S touto plodinou máme v tomto ohledu největší zkušenosti, roky používání a .

Bohužel se nám nepodařilo najít produkt moreni osiva. Před zavedením účinného moření osiva v minulém století patřila sněť mazlavá. Vážení zákazníci, vyzkoušejte náš přípravek Altron Silver i na moření osiva.


Jednoduchý: Urychluje vzc. Insekticidní mořidlo ve formě kapalného suspenzního koncentrátu pro moření osiva kukuřice proti drátovcům, bázlivci kukuřičnému, bzunce . Systémový fungicidní přípravek určený k moření osiva pšenice ozimé proti fuzariózám a má vedlejší účinnost proti sněti mazlavé pšeničné. Při řešení ochrany hrachu před listopasy bylo prokázáno, že moření osiva insekticidními mořidly je nejvhodnější ochrana hrachu před těmito škůdci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky