pondělí 26. června 2017

Trampolína 240 cm

Máte vybrané filtry: TRAMPOLINA 2cm. Trampolína za výhodnou cenu o průměru 2cm. K trampolíně patří ochranná síť a žebřík. Maximální nosnost trampolíny je 1kg. Kvalitní nohy ve tvaru U .

Pružiny GoldSpring Talent umožňujú skákať vyššie a . Určeno pro bezpečné skákání na trampolíně. Přispívá k psychomotorickému vývoji dětí starších let. Nevhodné pro děti do let.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Značková trampolína o průměru 240cm.

Ocelová konstrukce se nedeformuje, . Skákací plocha je určena pouze pro trampolíny o celkovém průměru 2cm. Zboží Vám doručíme do hodin v případě že objednáte DNES do 17:00. Jejich výhodou je rovněž to, že si na nich udržujete . Dostupnost Skladem u dodavatele. Univerzální náhradní tyč na trampolíny se skláda ze dvou dílů kovových trubek, vyrobených z kvalitní galvanizované oceli. V případě, že potřebujete náhradní tyč.


Popis: Prodám trampolinu Crazy Jump 240cm se sítí, límcem. Livraison rapide et économies garanties. SPARTAN univerzální schůdky k trampolíně 2- 5cm.


Sportovní a outdoorové vybavení, chovatelské potřeby, vybavení pro dům a zahradu, dětské zboží a mnohem více za nejlepší ceny. Rozsáhlé skladové zásoby . Kup TRAMPOLINA Z SIATKĄ PLUM 240cm na Allegro - Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Popis produktu Dotazy na zboží (0) Recenze ().


Levná trampolína na zahradu pro rodiče dětí, kteří nejsou tak bohatí, aby si kupovali nejlevnější. De BERG InGround Talent maakt deel uit van onze sports series en biedt een innovatieve oplossing .

Prodám lehce používanou trampolínu značky Pro-Line. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Nohy v tvare U poskytujú stabilitu a . Free delivery and returns on all eligible orders.


Parádní velká trampolína na skákání po celý den, ale i na odpočinek je výborná pro malé zahrádky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky