úterý 20. června 2017

Stojan na slunečník litinový

Máte strach, že poryv větru vyvrátí váš zahradní slunečník? Tak věřte, že s litinovým stojanem o váze 15kg se vám to nestane. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Tento dekorativní stojan na slunečníky je vhodný pro slunečníky do průměru m. Zahrada Zahradní stany, altány Zahradní nábytek Slunečníky Zahradní grily Zahradní domky Zahradní dekorace Dům a bydlení Nábytek Ratanový nábytek .

Navíc bronzová barva je velice . Vysoce stabilní dekorativní stojan na slunečníky v bronzové barvě, který odolá i opravdu silnému větru. Stabilní dekorativní stojan na slunečníky v bronzové barvě, který odolá i opravdu silnému větru. Tento bytelný stojan na slunečník slouží jako pevný a robustní podstavec pro váš slunečník, který tak zůstane pevně na místě.


Litinový stojan na slunečník zelený kg. Díky své hmotnosti 16kg je velmi stabilní a zabraňuje převrácení slunečníku. Stojan je vhodný pro slunečníky o .

Těžký žulový stojan pod slunečník čtvercový, s kolečky, kg. Ozdobný litinový stojan pro slunečníky do m, kg. Odolný litinový materiál je zárukou . Popis: Dva roky starý, v dobrém stavu, hmotnost přes kg. Produkt je skladem u Vás za dny.


Se 4-nastavitelnými vložkami se přizpůsobí . Internetový prodej doplňků pro byt, zahradu a dílnu. U nás naleznete zahradní nábytek, lehátka, houpačky, grily, trampolíny, venkovní i interiérové sedací . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Podstavec pod slunečník SILUETA je vyroben z litého betonu s kvalitní povrchovou úpravou. Moderní vzhled podtrhuje jeho asymetrický tvar v univerzální černé . Technický popis:hmotnost: 16 . Informace o produktech diskuzi a recenzích. Kvalitní stojan na slunečník je pomocník k nezaplacení. V Superdiskontu nabízíme stabilní stojany, do nichž slunečník jen snadno zasunete, upevníte aretačním .

Jsme internetovým obchodním místem, kde můžete shlédnout a nakupovat umělecké předměty tvořené rukodělnými technikami – šperky, keramiku, obrazy,. S litinovým podstavcem už váš slunečník nic neporazí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky