pátek 23. června 2017

Ochrana proti jiřičkám

Hrotový systém Jakeš je vhodný na ochranu. Nejúčinněší ochrana na trhu s ! Ochrana proti ptactvu H118. Systém se instaluje hroty dolů. Ověřená účinnost systému .

Prodej, instalace a servis ochranných systémů proti ptactvu. Zvířata, divoká zvířata, ochrana zvířat. Unikátní hrotový systém pro ošetření fasád a špalet oken proti jiřičkám.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Services PCM, s. Jednoduše proto , že na lidských stavbách hnízdí, jinde to neumí. SO) se aktivně snaží o ochranu hnízdišť . Výroba, prodej a montáž: ochrana proti ptákům, zábrany, hroty proti holubům, jiřičkám a drobnému ptactvu.

Funkce systému spočívá pokrytím chráněné plochy hroty, které mecha-. Naše firma nabízí kompletní řešení ochrany proti ptactvu. Síťový systém je určen především k ochraně větších ploch, sousoší balkónů, ochrana památek, ochozů . Prodáváme zboží potřebné k ochraně proti holubům, hubení myší, krys, potkanů. Dále přípravky pro hubení hmyzu a dezinfekční přípravky proti bakteriím.


Instalujeme hroty – bodce proti holubům a . Blíží se sezóna hnízdění ptáků a to je nejvyšší čas myslet na ochranu své fasády. Před vlastní montáží zábranových systémů provádíme bezplatnou prohlídku objektu, návrh nejůčinnějšího a finančně efektivního . Zajišťujeme instalaci systémů ochrany budov proti ptactvu. Montujeme hrotové i síťové zábrany. Pomocí plašičů odradíme ptáky klovat díry do Vaší fasády.


OCHRANA BUDOV PROTI PTACTVU. Instalace ve výškách pro budovy různého typu. Ptáci žijící ve městech jsou schopni se podle potřeby přesouvat z objektu . Proto se instalují zábrany proti ptactvu.

Lze použít i proti hnízdění jiřiček a vlaštovek. Zábrany proti ptactvu se nejčastěji montují na okna, balkony, světlíky, parapety a střechy. I když se Vám to nemusí zdát, tak ochrana proti ptactvu je na každodenním pořádku všech z nás. Používáme hrotové i síťové systémy proti Jiřičkám , Holubům a . Postaráme se o kompletní realizaci ochrany proti holubům, vlaštovkám, jiřičkám nebo jinému ptactvu. Kvalitním zabezpečením prodloužíte životnost fasády . Naše ochranné sítě nebo hroty jsou zárukou úspěšné ochrany proti ptactvu.


Objevte jejich hlavní výhody a důvody, proč svěřit instalaci odborníkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky