pátek 30. června 2017

Jaroměř koupaliště

Areál nabízí k využití plavecký bazén o velikosti 50x22 . Provozujeme plavecký areál. K dispozici je plavecký, dětský bazén, dětské brouzdaliště, dvouproudová skluzavka, šatny, sprchy, WC, půjčovna. Kvůli nízkému stavu vody ve studni trvalo sice napouštění bazénu místo . Hledej koupaliště nebo bazén.


Když se léto osmělí příliš brzy nebo naopak nevyvede, ohlédnou se i otužilí plavci po vyhřívané vodě.

Našerestaurace je vhodná pro pořá. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Jaroměř , Karla Lánského 186. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště v . Proměňte album ve fotoknihu.


Ideální jako dárek nebo jen tak pro . RESTAURACE A KOUPALIŠTĚ NA ÚPĚ , Náchodská ul. V této rubrice naleznete koupaliště , bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. Jsou zde aktualizované informace o místech jako je Aquapark .

Kladské pomezí a Broumovsko. Městské koupaliště leží poblíž centra města. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Zajímavé výlety přímo do schránky. BYLO TO TAM PRIMA A SPOUSTA ZNÁMÝCH Z NÁCHODA. Jízda po dětské skluzavce i koupání ve . Koupaliště je součástí rekreačního areálu.


Nově jsou instalovány v areálu . Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . Již nyní se můžete těšit z volejbalu, . SLAV - Střední zemědělská škola- koupaliště -divadlo - VF čistá - c8. Starém koupališti na Úpě, od 15h. Formát turnaje bude záležet . Snímky z kamery nejsou k dispozici. K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib.


Za koupalištěm lehce vystoupáme a vzdalujeme se od řeky Úpy. Za chatovou oblastí cyklotrasa 2 .

Zobrazit snímek ve vysokém rozlišení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky