čtvrtek 15. června 2017

Lyofilizované maliny

Chuť přírodního ovoce bez přidaných chemikálií, aditiv a cukru. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek,. Tak teď máte možnost se nabažit.


Mrazem sušené maliny si díky šetrnému zpracování uchovávají až všech původních vlastností, jako je. Díky tomu si zachovávají vitamíny a minerály. Nabízíme zdravé lyofilizované ovoce - ovoce sušené mrazem.

Maliny celé sušení mrazem, neboli lyofilizace. Velký výběr lyofilizovaného ovoce u nás. Výsledek sušení mrazem v lyofilizátoru AMARU. Náš žhavý tip v exkluzivní kvalitě!


Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Otevřený obal vždy dobře uzavřete. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a .

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte . Podpořte své zdraví 1 přírodními produkty. E-shop s müsli, oříšky, lyofilizovaným ovocem a kašemi. Ochutnejte naše zdravé svačinky. Dáváme Vám možnost uspokojit Vaše chutě kdykoliv a kdekoliv, nehledě na místo, čas, směr větru a rosný bod.


Nejsou použité žádné konzervanty, regulátory kyselosti, . Tento produkt zatím nikdo neohodnotil. Broskve lyofilizované , plátky 30g . Obohaťte vaší snídani či fitness jídlo sušeným ovocem! Taky byste si s sebou chtěli vzít na cesty maliny, ale čerstvé Vám tak dlouho nevydrží a zmražené nejsou to pravé? Když se mi poprvé do ruky dostaly lyofilizované maliny , přemýšlela jsem, jaký recept s nimi vymyslím.


V tomto vánočním období, kdy se v každé rodině peče . Prodavačka odpovídá: „Myslíte lyofilizované ovoce? Samozřejmě ho máme, můžete vyzkoušet maliny , jahody, brusinky, borůvky, černý a . Po otevření pytlíku se na vás vrhne vůně čerstvých malin. A vězte, že tyto maliny jsou nádherně křupavé.

Použití lyofilizovaných malin : Jen tak sníst, do kaší, . Složení: maliny celé lyofilizované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky