čtvrtek 29. června 2017

Rašlové úplety

Rašlový úplet - stínovka. Produkt obsahuje varianty. Sítě jsou standartně vyrobeny se.


Barveny jsou barevnými pigmenty . Stínící rašlový úplet v provedení 1:barva hnědá, stínění ,stabilizovaný proti UV záření. Hadicový ( rašlový ) úplet pro balení na clipperových balicích linkách.

Ideální na česnek, cibuli apod. Jsou vyrobeny pletařskou technikou ze 1 polyetylenu PE-HD. Stínící tkanina se stínivostí je využitelná stejně, jako stínící tkanina. Hlavní rozdíl je tedy v tom, že tato tkanina má samozřejmě menší stínivost, naproti . STÍNÍCÍ TKANINA - stínící úplet - stínící tkanina na plot. Znáte to, opravy, lešení a všude spousta prachu.


Tomu se dá šikovně zabránit pomocí sítí na lešení. Hanák-sítotisk - potisk rašlových úpletů. Sú vhodné ako ochranné a tieniace siete na plot, či zamedzenie prerastaniu buriny zo susedného pozemku.

Na rašlu se na rozdíl od osnovního stávku odtahuje hotový úplet ve směru osy pletacích jehel, . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Výroba produktů pro stavebnictví, zemědělství, obalových materiálů a obalů pro technické účely. Nabízíme rašlové úplety , pytle i síťoviny. Upevňovací oka po celém obvodu úpletu. Možnost dodání vlastních rozměrů sítě.


Výroba a prodej rašlových úpletů - stínění skleníků, ochrana proti ptákům, ochrana při výškových pracech. Popis produktu Pytel rašlový 50x78cm do 25kg s úvazkem 5ks. Pytel rašlový patří mezi rašlové úplety , které jsou vyráběny na pletacích strojích speciální pletací . Dále prodáváme umělé trávníky, agrotextilie, drenážní geokompozity, netkané i tkané geotextilie, parobrzdy, membrány . JUNADO ponuka tieniacich ochranných rašlových úpletov s tienivosťou od firmy JUTA.


TIENIACI ÚPLET ( rašlový ) Úplet je vyrobený z nezávadného HDPE, je ľahký, vzdušný, chemicky odolný voči väčšine kyselín, a to aj pri zvýšenej teplote. Popis: Představujeme vysoce kvalitní, . Stínovka - PE rašlový úplet , UV stabilizovaný stínící rašlový úplet určený k použití v zemědělství, zahradnictví, sadařství, školkařtví, stavebnictví. CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky