čtvrtek 15. června 2017

Betonová garáž bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů betonová garáž. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Naše cena nové betonové garáže je srovnatelná s cenou garáže z bazaru , kde však nemusíte mít zahrnutu dopravu, což se u nás nestane. Prodám betonovou garáž (přemístitelná), po rekonstrukci, rozměry 6x3m. Střecha vlastní výroby(možnost demontovat) pro přepravu nutno demontovat .

Betonová garáž - prefa s plechovou vanou. Bezplatná inzercia, betonova garaz predaj a inzercia. Predaj a prenájom garáží, bezpečie a ochrana vášho auta môže byť skutočnosťou. BETÓNOVÁ GARÁŽ NA PREDAJ, STARÉ MESTO - NA STRÁNI. Ponúkame na predaj železo- betonové garáže po celej SR aj CR.


Společnost PREFA Grygov a. Náš produkt Vás příjemně překvapí cenou a rychlostí dodání.

Ponúkam za odvoz prefabrikovanú železobetónovú garáž. Nutný odvoz do dvoch týždňov. Vybrané garáže, přístřešky, mobilní a montované domy a další produkty si můžete osobně . Zánovní stav, elektroinstalace, okap. Prodám prefabrikovanou betonovou garáž PREFA Kuřim. Existuje však ešte jeden spôsob ako sa dá získať betónová garáž - bazár.


Ceny sú tu mierne nižšie ak nie takmer porovnateľné s cenou novej garáže. Garaz je urcena k prevozu na vlastni pozemek. Mohou Vás také zaujmout betonové garáže s podlahou.


Zde naleznete inzeráty s tématikou bazar garáží. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky bazar garáží , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, . Betónová garáž v Dolnom Kubíne. Predám betónovú garáž v Dolnom Kubíne, na Bysterci, pri novej lavici na Gäceľ. Příslušenství pro brány a garáže , Garáže nebo Brány.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Prodám zděnou garáž , betonová podlaha, cca 1 5mv Dejvicích, ul. Prodam zdenou radovou garaz ve velmi dobrem stavu. Bazár, Bazár sk - Bazár a inzercia zdarma, pridajte si Vse inzeraty zdarma, avizo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky