čtvrtek 29. června 2017

Nůžky na kabely

Princip rohatky se západkou. WEIDMULLER KLEŠTĚ CUTTER 20 . Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. Ruční nůžky pro střihání kabelů ZUPPER TC_5s noži z kvalitní oceli pro dlouhou životnost nůžek.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Hydraulické nůžky na kabely HYN-K-1jsou konstruovány pro použití se zdroji tlaku HYG E nebo HYG N 80. Všechna tato zařízení jsou vybavena shodnou . Navštivte náš e-shop a vybírejte z pohodlí domova nebo kanceláře. Nabízíme řadu kvalitních ručních nůžek na kabely. Speciálně tvarované a precizně nabroušen… Novinka . NEO nůžky s ráčnou na měděné a hliníkové kabely.


Tvrzené břity přeříznou kabel o maximálním průměru mm.

Nůžky na hadice a kabely určené ke střihu do průměru mm. Vysoce kvalitní chrom-vanadiová ocel . Kabelové nůžky s dvojitým . Hlava se srpovitými břity a převodem v hlavě nůžek , ramena z ocelových trubek s plastovými návleky. Nevhodné pro lana a dráty z . Obsah boxu: akumulátorové . KNIPEX Kleště na řezání trubek, na plastové trubky - (elektroinstalace). KNIPEX pákové lisovací kleště pro kabelová oka a konektory - mm? Kvalitní zboží ihned k odeslání.


Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. KNIPEX nůžky NA KABELY Řezná hodnota, měděný kabel, vícevodičový: O mm. Přesné pro stříhání hladkých kabelů.


Pákové nůžky na dělení Al nebo Cu kabelů a vodičů. K střihání měděných a hliníkových kabelů , jednožilových a vícežilových. Není vhodné pro ocelový drát a měděné vodiče tažené natvrdo .

Univerzálně použitelné ke stříhání kabelů pr. S otevírací pružinou a blokovací západkou. Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i profesionály.


Prodej profi i hobby nářadí a zahradní techniky za výhodné ceny. Masivní pákové jednoruční nůžky (Americký typ), vhodné ke stříhání kabelů a vodičů, čelisti z kalené legované oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky