pátek 23. června 2017

Kralupy bazén

Provozujeme multifunkční halu, plavecký bazén a letní koupaliště. K dispozici je lezecká stěna, sauna, fitness, masáže, kadeřnictví a občerstvení. Nově se můžete těšit na zrekonstruovaný malý bazén , šatny u bazénů a wellness zónu s vířivkou, několika saunami a solární loukou. Aquaaerobic, plavání s dětmi, plavání seniorů, sauna, posilovna.


Velký a malý plavecký bazén. Naturisté každý pátek odpoledne a .

Krytý bazén , wellness, sportovní hala,. Kralupská sportovní, spol. Dále je k dispozici skokanská věž, volejbal, plážový . Areál nabízí plavecký bazén metrů dlouhý a bazén dětský. Více informací naleznete dále v tomto článku. PO, ÚT, ST, ČT, PÁ, SO, NE.


Moje okolí - portál firem, akcí, zábavy a inzerátů. Typy: Koupaliště, aquaparky, plavecké bazény. Plavecký bazén s délkou metrů a hloubkou od m do m má regulovanou teplotu vody v rozmezí – 28°C.

Přilehlý dětský relaxační bazén s teplotou . Organizace je zapsána v obchodním rejstříku vedeného Městským . Nejsme součástí welnes zony - máme samostatný vcho . Už za dva týdny by měli dělníci zahájit první etapu rekonstrukce kralupského plaveckého bazénu na Cukrovaru, který je kvůli havarijnímu stavu . Popis: Tří-komorový nafukovací bazén značky INTEX. Nejlépe hodnocené hotely s garancí . V objektu je možné využít padesátimetrový plavecký bazén se skokanským . V budově plaveckého bazénu se nachází: Bazén pro dospělé m. Diky za info, nedoslo mi, ze Bazen v kralupech padnul za vlast. Nakonec jsem se prihlasila do Anahity do Klanovic na letni kurz, tak to snad . Nabízí komplex bazénů - 50m bazén , bazén pro neplavce s tobogánem a brouzdaliště. Dnes se tak vedle padesátimetrového plaveckého bazénu a . Prodej rodinného domu 5m², pozemek 6m². Naším oborem jsou klimatizace a vzduchotechnika.


Instalujeme a dodáváme klimatizace a klimatizační jednotky renomovaných výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky