úterý 27. června 2017

Výroba pletiva

Vyrábíme a prodáváme pletivo zinkované i potažené PVC. Dodáváme veškeré doplňky a příslušenství pro . Realizujeme také oplocení na klíč. Jsme největší výrobce plotů a gabionů v ČR.


Nakupujte od výrobce pletiva přímo za velkoobchodní ceny nebo si nechte plot vyrobit na míru vašim potřebám. Zabýváme se výrobou , prodejem a montáží drátěných pletiv.

Náš sortiment zahrnuje pletiva z pozinkovaného a plastikovaného drátu, ocelové sloupky různých . Největší český výrobce pletiva , především poplastované pletivo a příslušenství. Návrh a montáže plotů a oplocení. Zahradní pletiva pouze z poctivého českého materiálu. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PLOTY VAMBERK - WIRE METAL s. Výroba a maloobchodní tažených drátů a drátěných výrobků. VÝROBA PLETIVA VELKOOBCHO I MALOOBCHOD.


Linka na výrobu štvorhranného pletiva (plotu).

Konečne mám jasno v tom ako sa vyrábajú tieto ploty. Nabízíme krepované pletivo v rámech. Stavba oplocení, zámečnická výroba. Sobota dle telefonické domluvy. Kompletní dodávky oplocení na klíč.


Společnost JURAP je výrobce a prodejce plotů, pletiv , bran a příslušenství. Výroba pletiva , čtyřhranné pletivo, sloupky a vzpěry, zahradní branky, montáž, zemní práce. Na našich stránkách naleznete zajímavé rady, informace o firmě, referencích a . Vyrábějí se z ocelového pozinkovaného a následně poplastovaného drátu nebo pouze v provedení zinkovaném. Poplastované pletivo 150cm Extra od. Pletivo svými vlastnostmi splní všechny . Postupem času, se její hlavní činnost přesunula na distribuci, výrobu pletiv a komponentů pro . Klece, voliéry, obory , sítě, aj.


Pletivá , ploty, oplotenie, stĺpiky, napínaky - online predaj a výroba. Možnosť výroby a dodania neštandarných pletív na zakázku. Dovoz tovaru až k zákazníkovi.


Zásadní důraz při výrobě a prodeji klademe na vysokou kvalitu, uživatelsky . Oficiální stránky obce Veřovice v Moravskoslezském kraji.

POZOR novinka svařované pletivo naší výroby. GARDEN ZN vyšky 10 1a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky