úterý 14. listopadu 2017

Brány a ploty

Nabízíme online prodej poplastovaného a pozinkovaného pletiva, pozinkovaného pletiva, pozinkovaných poplastovaných sloupků a vzpěr, pozinkovaných . Archiv Podobné Přeložit tuto stránku Hliníkové ploty a brány pre Váš pozemok s ročnou zárukou. Vyberte si z množstva vzorov, veľkostí a farieb. Všetko vyrobíme, dovezieme a namontujeme.


Nechte si na míru vyrobit a namontovat vjezdovou bránu , vchodovou branku nebo plot. Dodáváme po celé ČR se zárukou let.

Vjezdové brány jsou ideálním řešením pro vjezd k Vašemu rodinnému domu nebo firmě. Jsou praktickým a komfortním řešením uzavření vstupu nebo vjezdu na . Fotogalerie průmyslových samonosných a křídlových bran a plotů , které Vám mohou pomoci při výběru a návrhu pro vaši bránu nebo plot. Vrata a brány , posuvné, křídlové, kované ploty , prodej a montáž - pohony pro vrata a brány samonosné po kolejnici. Brány a ploty vyrábíme a montujeme na zakázku dle požadavku zákazníka.


Materiál bran a plotů: ocel v povrchové úpravě – zinek, lak, nerez v povrchové . Samonosná brána je nejmodernějším řešením vjezdu do objektu. Posuvné brány vyrábíme jako samonosné, to znamená, že brána je letmo zavěšená a nejezdí .

Všetky naše brány sú vyrábané zváranej konštrukcií hliníkovým rámom. Zakázková kovo výroba se zaměřením na brány a ploty. Brány dodáváme jednak od značky LOMAX, ale také vlastní výroby. Prohlédněte si všechny reference. Je to však jen malý zlomek všech bran a plotů , které jsme . Naše firma prodává a montuje elektrické brány a vrata značky LOMAX, kromě toho vyrábí a montuje i vlastní ploty , plotové dílce, vrata a brány.


Aký plot sa hodí ku vášmu domu? Ktorý plot je kvalitný a bezpečný? Odpovede na otázky nájdete v množstve článkov, rád a tipov o plotoch. Nabízíme široký sortiment zboží k výstavbě oplocení budov a areálů. Dále také nabízíme různá pletiva a sítě pro chovatele, stavbaře, sportovce, domácnost, . Vyrábíme na zakázku ploty , vrata, vjezdové brány s pohony, kovové konstrukce, kovové schodiště a provádíme veškerou zámečnickou činnost.


Ploty a oplocení Pilecký s. Zabýváme se kompletní dodávkou systémů oplocení zahrad a domů ( ploty , pletiva, brány , branky, vrata, vrátka) na klíč. Vyrobená z komponentů určených pro vysoké provozní zatížení. Konstrukce a povrchová úprava zajišťuje vysokou provozní užitnost a dlouhou životnost.


Murované ploty , ploty z okrasných tvárnic, štiepané tvárnice, hladké tvárnice, striešky, štiepaný.

SKR výroba, prodej, montáž - brány , ploty , výroba bran a plotů, kalkulace, doprava, montáž oplocení. Naleznete u nás vše pro stavbu plotů , zahradní i vjezdové brány , ale také plechové dveře či lešenářské . Kované brány , ploty , zábradlí aj. Pro jejich snazší a levnější výrobu máme široký výběr kovaných polotovarů.


Zámečnictví Davson – ploty vyrábí a montuje ploty a brány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky