pondělí 27. listopadu 2017

Strunové benzínové sekačky

Strunové benzínové sekačky. Benzínové vyžínače jsou vhodné k sekání vzrostlé trávy či plevele. Od výrobců Oleo-Mac, Ikra, Wolf Garten, Levita. Nabízíme ucelenou nabídku strunových elektrických sekaček od značek Gardena ,. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze .

Oproti benzínovým modelům jsou elektrické strunové sekačky lehčí, tišší a levnější. Nebývají však tolik výkonné a omezují v pohybu svým přívodním kabelem. Výběr vhodné strunové sekačky záleží na mnoha faktorech.


Křovinořezy a vyžínače : Sekacky -online. Výkon motoru je slabší než u benzínových křovinořezů. Vyžínače nemají možnost výměny struny za nůž. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Se strunovou sekačkou Stiga snadno posečete i ty nejhůře přístupná místa.

Benzínový vyžínač s nízkou hmotností a děleným hřídelem. Hecht 2-taktní motor, záběr 43cm, . Motor 43cmm, šíře záběru křovinořezu 25cm a strunové sekačky 42cm. Obecně lze rozdělit sekačky na trávu podle pohonu, tedy na elektrické, benzínové či s akumulátorem. Dále můžete sekačky dělit na klasické, . Aku vyžínač Makita DUR189Z Li-ion V - solo Silný vyžínač na… 3. Sekačka strunová Dolmar ET-40.


Al-Ko Benzínová rotační sekačka Classic 4. V nabídce klasické elektrické sekačky, benzínové sekačky s pojezdem pro snadnou údržbu velkých ploch bez větší námahy. Pokud nemáte přístup k zásuvkám, doporučujeme koupi akumulátorové sekačky s možnosti dobití, nebo benzínové strunové sekačky. Bosch ART strunová sekačka. Mimořádně lehká strunová sekačka. U benzinové sekačky doporučuji více opatrnosti, minimálně motor by měl být.


Možnost změny na strunovou sekačku s šířkou záběru struny 460mm. Malý vyžínač s nastavitelnou kruhovou rukojetí. Velmi dobrý k vyžínání trávníků a pro dokončovací pr… Akce .

Hranatá struna zajišťuje perfektní pokos a minimální ztrátu struny na travnatých plochách. Podle výkonu křovinořezu lze . Benzínová sekačka s pojezdem má svou výhodu v absenci kabelu a nenáročnosti na údržbu. Když se struna utrhne, novější typy automaticky vysunou další kus.


AKCE: Při nákupu u každé benzínové sekačky doprava po celé ČR. Elektrické strunové sekačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky