středa 22. listopadu 2017

Motorek grilu

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Grilovací motorek je vhodný při přípravě masa na grilu. Protože značka Weber vyžaduje prezentaci výrobků v samostatné kategorii, najdete motorky ke grilům Weber na tomto odkazu. Kvalitní grilovací elektrický motor s vypinačem.


Při rovnoměrném zatížení lze. Mohu zaslat foto grilu jak si snadno poradi s 15kg.

Jinak na techto strankach si muzes vybrat i motorek silnejsi a to jak podle vykonu motorku. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vybíráte vhodný motorek na gril ? Rádi vám s výběrem poradíme.


Dodáváme motorky ke grilům napájené ze sítě nebo bateriové. Dále vyrábíme nerezová unášení pouzdra k propojení těchto motorů s rožněm. Určeno pro grilovací jehly s čtvercovou hlavou mm.


Gril : motor s převodovkou. Příkon motorku: 5W (4W v oválném provedení) Napětí: 220V - 240V.

Bateriový motorek na otáčení rožně. Motorek ke grilu na baterie. Délka pohonu motorku záleží na kapacitě baterie.


Náhradní díly pro trouby a varné desky Whirlpool, Hotpoint, Indesit a Bauknecht. Rozteč úchytných otvorů - mm. CAMPINGAZ bateriový grilovací motorek je určený pro grily značky CAMPINGAZ. Doplněk - grilovací jehla s motorkem. V naší nabídce najdete i jiné grilovací motorky pro jiné série grilů Campingaz.


Elektrický grilovací motorek (230V) CAMPINGAZ je vhodný pro otáčení grilovací jehlou Campingaz. V balení motorku jsou přípojné díly pro instalaci motorku s . Popis: Nový nepoužitý, na voltový monočlánek. Odolný a silný grilovací motorek s napájením prostřednictvím vlastního zdroje.


Zobrazit podrobnější popis . Výkonný grilovací motorek je vhodný pomocník pro grilování a rožnění. Dobrý den, můžete mi říct, zda je možné připevnit grilovací motorek na Campingaz. Váš plynový gril z kolekce Campingaz Series nemá pro . Naše cena bez DPH: 4904.


Pokud jste se rozhodli grilování posunout do další úrovně, určitě se vám bude hodit právě tato grilovací jehla s motorkem určena ke grilu GCalofornia.

Doporučená cena: 4Kč včetně DPH. Nerezový gril je určen zejména k opékání selat , kýt, ale také drůbeže a jiných druhů mas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky