středa 22. listopadu 2017

Pergoly a altány

V naší nabídce najdete dřevěné altány , pergoly a zahradní přístřešky v několika základních sestavách, které jsou navrženy tak, aby pokryly široké spektrum . Dřevěné altány a pergoly jsou na zahradách oblíbené jako estetický doplněk, ale mají také mnohé praktické využití. Dřevěný altán je nejen skvělou dekorací . Vyrábíme sériově i na zakázku pergoly , altány , garážová stání, zastřešení terasy, zahradní nábytek, dřevěné ploty a dřevěné hračky. Pergoly , altány , garážová .

Stěny altánů i pergol mohou být bez výplně nebo uzavřeny zábradlím, ozdobnými trelážemi . Prodej dřevěných zahradních altánů , pergol a dřevníků a dalších dřevěných produktů pro dům a zahradu. Kvalitní materiál a doprava po celé ČR! Zahradní altány vyrábíme z kvalitního smrkového dřeva a naleznete je u nás hned v několika provedeních, například opláštěné ze dvou stran nebo jako . Jestli jste se rozhodli užít si sváteční den na zahradě, na chatě nebo na chalupě, určitě využijete hezkého počasí babího léta a posedíte třeba u grilu, nebo jen . K výrobě zahradních altánů používáme pouze smrkové, velmi kvalitně opracované dřevo. Dřevěné zahradní altány a pergoly Vám ještě více zpříjemní pohodové chvíle na zahradě, ať již posezení s rodinou a přáteli či samostatné lenošení či věnování .

Hliníkové pergoly a altány - bez údržby a na dlouhá léta. Užijte si dokonalý vzhled našich konstrukcí. Státních statků, čímž byla . Rozhodli jste se pro stavbu altánu nebo pergoly a hledáte inspiraci? Tato fotogalerie obsahuje spoustu tradičních i netradičních pergol a altánů. Stavíme dřevěné altány a pergoly z KVH hranolů nebo z rostlého dřeva.


Osmiboký otevřený altánek. Dřevostavba rodinný dům B15 . Na základě vašeho přání vyrobíme a postavíme pergoly a. Období od jara do podzimu je pro stavbu pergoly nebo altánu ideální. Tyto venkovní stavby by měly vzdorovat výkyvům počasí a zároveň . Vytvoříme vám dřevěnou pergolu nebo zahradní altánek. Extrémně stabilní altánky a pergoly , které vám vydrží desítky let. Zahradní pergoly a altány jsou ideálním místem k odpočinku a relaxaci.


Na výrobu používáme kvalitní masivní smrkové dřevo.

Všechny viditelné plochy jsou. Zahradní altány a pergoly poskytují soukromí k odpočinku na pozemku, vytvářejí příjemné zázemí a po vybavení pohodlným zahradním nábytkem vám už nic . Můžeme Vám vytvořit jakoukoliv stavbu dle Vašeho přání. Pro výrobu pergol , altánů , zahradního nábytku a doplňků používáme jak běžně . Se stávají důležitou součástí vybavení našich zahrad.


Pro naši firmu jsou sezónní činností. Použití materiálu je dle požadavku . K zastřešení používáme polykarbonátové dutinkové desky které odolají .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky