pátek 10. listopadu 2017

Rozmetač hnojiva

GARDENA sypací vozík L je optimálně vhodný pro rozptyl hnojiv nebo posypových. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Ruční rozmetač hnojiva Hecht 33: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kvalitní rozmetadla a aplikační vozíky pro přesnou aplikaci trávníkového hnojiva a dalších materiálů.

Ruční posypový rozmetač s regulací posypu. Využijte rozmetadlo pro rozhoz hnojiva pro váš okrasný . Na této stránce najdete rozmetadla značek Ama, Echo, Gardena a Wolf-Garten. Rozmetadlo hnojiv , osiv, písku.


Ruční sypače se hodí k rozptylování písku, soli . Je vybaven mechanickou regulací inteznity . Ručný posypový rozmetávač Hecht umožňuje aj reguláciu posypu.

Je určený hlavne na aplikáciu hnojív a osiva. V zimnom období dobre poslúži aj na . Hledáte hecht rozmetadlo hnojiva ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Objem zásobníku je cca l. Zápražný rozmetač hnojiva , osiva alebo soli. Určený k vlečeniu za záhradným traktorom so . Malý a praktický rozmetač je určený pro snadné a pohodlné rozmetání především travního semena nebo hnojiva , v zimě i soli. Napájení pomocí AA baterií. Bateriové poháněný rozmetač s objemem nádržky l. Batériové ručné rozmetadlo Wolf-Garten WE-B Ľahké ručné rozmetadlo batériovo poháňané s celoročným využitím pre aplikáciu osiva, hnojiva , kremičitého . Při zakládání a obnově trávníků je neocenitelným pomocníkem, jelikož zajistí . HECHT - rozmetač hnojiva ruční.


Podle jeho zkušeností jen málokdo dokáže hnojivo ručně aplikovat tak, aby byl trávník. Na malé plochy si vystačíte s ručním rozmetačem.

Manuální rozmetač je určen k rovnoměrné aplikaci hnojiv či osiv. Vlečný rozmetač hnojiva , osiva a soli je skvělým doplňkem zahradních traktorů a stane se . Zápřažný rozmetač hnojiva , osiva nebo soli. Určen k vlečení za zahradním traktorem se . Aplikace travního osiva a hnojiva vyžaduje naprostou přesnost dávkování.


Použitím aplikačního vozíku se při setí trávníku vyvarujeme . Tlačené rotační rozmetadlo , kapacita zásobníku kg soli, pracovní šířka 1-5m, ocelová kuželová . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů rozmetadlo hnojiv. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Další slevy zahradních potřeb na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky