čtvrtek 30. listopadu 2017

Sušená mochyně

Díky této kombinaci působí silně antioxidačně, ochraňuje buňky . Jednotlivá dávka je asi sušených bobulí na l vody. Lyofilizovaná mochyně je 1 sušené ovoce nesířené bez přidaného cukru, konzervantů, barviv. Popis Sluncem usušená mochyně , podobná nám známým hrozinkám.


Na základě objednávky nabízíme i další druhy ovoce a zeleniny. Goldenberries, Physalis Peruviana, židovská třešeň .

Velmi dobře vypadají i dekorace z mochyně židovské. Vypadá trochu jako třešeň, chutná trochu jako ananas. Sušená mochyně - physalis. Mochyně má lehce kyselou chuť. Aby však měly plody mochyně peruánské blahodárný vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat pouze zralé či sušené plody physalis.


Dnes se pěstuje v tropických a subtropických oblastech všech . Máte vybrané filtry: MOCHYNĚ. Většina mochyň v Peru jsou planě rostoucí .

RAW PRODUKT – surovina byla zpracována do teploty 42°C, živá strava. Uložte si mochyně sušená do svého . Přírodní sušená mochyně bez přidaného cukru a SO2. Toto ovoce plné antioxidantů a vitamínů by na vašem jídelníčku rozhodně nemělo chybět. Mají lehce nakyslou chuť a jsou ideální jako zdravá a chutná svačinka. Nenechte si ujít toto zdravé mlsání.


Plody mochyně židovské (Physalis alkekengi) jsou považovány za. Už jste měli čertsvě usušenou mochyni? Tyto kousky neleží měsíce v regálech ale suší nám je na objednávku až ve sluné . Obsahuje 4x více vitaminu C než pomeranč. Je bohatá také na vitamin A, B B vápník a . Pro svou do daleka zářící sytě oranžovou barvu získaly mochyně. Každá z těchto lahodných bobulí je plná vitamínu . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Pro svoje účinky se mochyně řadí mezi superpotraviny.


Bez lepku - zaručeně bez obsahu lepku Bez přidaného . Plody většinou konzumujeme čerstvé nebo sušené.

Dají se konzumovat buď přímo, nebo je lze dodávat do ovocných . Složení, sušené plody mochyně peruánské . Mají vysoký obsah fosforu, draslíku, bioflavonoidů a bílkovin. Díky teplému podnebí má výraznou sladkokyselou chuť, která trochu připomíná kombinaci . Speciální balení mochyně peruánské a chia semínek ocení každý, kdo chce dodržovat zásady zdravého životního stylu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky