pátek 24. listopadu 2017

Samostatně stojící markýza

Markýzy mají několik předností. Především jsou schopny zastínit větší plochy teras, balkónů či prosklených výloh. Dále dotváří architektonický vzhled objektu a. V naší nabídce je velké množství typů, které vyhoví všem.


Sháníte markýzu, kterou lze použít kdekoliv? Svět oken Vám nabízí samostatně stojící markýzy.

Poptejte zdarma a navíc nyní akce: využijte do konce měsíce slevu až ! Samostojné markýzy jsou vhodné všude, kde běžné stínění nelze kotvit do zdi. Tento typ markýzy považují úřady za pohyblivé zařízení, a tak nepotřebují . Samostatně stojící markýzy a clony pro privátní i komerční sektor. Nejširší škála barev a typů.


Vyberte si markýzu pomocí našeho konfigurátoru. Kombinací pevných a výsuvných markýz jsme schopni dosáhnout maximálního zastřešení plochy. PERGOLA v sobě kombinuje kotvení na fasádu domu s předními stabilními podpěrnými nohami.

V době, kdy se markýza nepoužívá, je možné látku stáhnout do . Dominanta terasy, to je dokonalé vystihnutí této markýzy Stobag Boxmobil. Dvě kazetové markýzy systémově . Tato samostatně stojící markýza najde velké využití díky svému rozpětí, skvěle se tak hodí pro rodinné domy i restaurace. Stačí využít samostatně stojící markýzy. Provedení je možné jednostranné, oboustranné, a nově. Jednou z hlavních výhod samostatně stojící clony je možnost použití v celé řadě míst.


Ať už je to ve své vlastní zahradě, na hřištích či příjemné venkovní . Umístění kdekoli v prostoru - to je hlavní výhoda samostatně stojící markýzy pro domácí i komerční využití. BOXMOBIL se skládá ze dvou kazetových markýz Tendabox připevněných na samonosné konstrukci. Proto se výborně hodí na . Cena markýzy závisí na rozměrech, ovládání, ale i zda požadujete montáž nebo ne. Líbívý design, propracovaná konstrukce, rovněž i široká nabídka . Tato clona je určena pro kombinované šikmé a svislé stínění zimní zahrady, prosklených staveb apod.


Esteticky provedený kastlík je . V nabídce máme markýzy kazetové, výsuvné, svislé, sklopné či samostatně stojící. Dále nabízíme markýzy na zimní zahrady, pergoly a světlíky. Jsou účinným prostředkem ochrany proti slunci.

Nabízíme nepřeberný výběr z typů a barev markýz. Dle účelu lze vybírat mezi markýzy fasádními, volně stojícími , . Můžete ji využít na vlastní zahradě, na hřišti nebo v útulné zahradní restauraci - díky volně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky