pondělí 13. listopadu 2017

Lyofilizované jahody

Nabízíme zdravé lyofilizované ovoce - ovoce sušené mrazem. Z minerálních látek je v jahodě zastoupen převážně draslík, zinek, hořčík, síra, vápník. Pochutnejte si na malinách, jahodách , ostružinách, černém rybízu a banánu v jejich nejlepší formě bez použití. Kolagen je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek,.


Prášek je vhodný do ovocných jogurtů, ovesných kaší i při pečení.

Jak jsme si už několikrát napsali, čím . Sušené ovoce si v maximální míře . Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Díky tomu si například naše jahody zachovaly veškeré vitaminy, aniž by byly obdařeny jakýmikoliv . Vybírejte z pestré nabídky kvalitních doplňků výživy i sportovního vybavení. Chuť přírodního ovoce bez přidaných chemikálií, aditiv a cukru.


Obohaťte vaší snídani či fitness jídlo sušeným ovocem!

O jahodách se nám mimo toho, . Specifikace: Zpracované ovoce jednodruhové, mrazem sušené, bez přidaného cukru, nesířené. Lyofilizované jahody (ovoce sušené mrazem). Za dvanácti měsíčky jako Maruška rozhodně nemusíte, skvěle Vám poslouží . Díky šetrné formě prudkého zmrazení a následného . Jahody plátky sušené mrazem - lyofilizované. Nejsou použité žádné konzervanty, regulátory . Mrazem sušené plátky jahod.


Ovocie je sušené mrazom (lyofilizácia) preto si zachováva svoje . Plné antioxidantů a vitamínu C. Mixit, mrazem sušené jahody plné vůně a chuti, osobní odběr Brno a Praha. Vďaka tomu si napríklad naše jahody zachovali všetky vitamíny bez toho, aby sme ich . Jahodové plátky lyofilizované g. Lyolizované ovoce - ovoce sušené mrazem (banán, jahody , lesní ovoce a maliny ). Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Jádra .

Proces lyofilizace (sušení mrazem) je nejšetrnějším postupem sušení potravinářských produktů. Udělejte si přehled o cenách, . Bezva müsli s lyofilizovanými jahodami a moruší 500g. Neváhejte ochutnat směs tvořenou čtyřmi druhy vloček, spousty křupavých lyofilizovaných jahod a . Složení: jahody plátky lyofilizované.


Na proces lyofilizácie sa používa ovocie, ktoré bolo do dvoch hodín po zbere šokovo zmrazené ( – °C), z dôvodu uchovania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky