čtvrtek 23. listopadu 2017

Dekorační prvky

Dekorační prvky a lišty z polystyrenu. Polystyrenové lišty pro fasády a interiéry. Naše girlandy a oblouky vám poskytnou vše, co potřebujete, abyste Váš prostor oděli do stylového hávu: můžete například ozdobit krbovou . Firma NMC se těší již mnoholeté tradici ve výrobě dekoračních prvků prvotřídní kvality.


Rohový prvek k liště MDD332.

Výrobky pro stavby a jejich vybavení. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny DEKORAČNÍ PRVKY - JKR group s. Nabízíme fasádní a interiérové dekorační prvky. Vyrábíme také prvky a dekorace dle individuálních požadavků zákazníka, 3D plastické nápisy a loga. Stavební a dekorační prvky objednejte v eshopu. Fasádní profily a dekorační prvky pro fasády.


Ozdobné lišty a dekorace na zeď pro interiéry.

Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Výběr ze standardní nabídky dekoračních prvků nebo zakázková výroba na míru. Dále nabízíme interiérové dekorace. Stropní interiérové lišty, římsy a fabiony, . Jsme obchodně-realizační firma se zaměřením na dekorace interiérů a fasád. V naší nabídce naleznete interiérové lišty a dekorace, sádrové profily a prvky , . Dokorační očko na profily 16mm.


Mezi výplň 16mm a stojku 40mm. Slouží jako držák, výplň 16mm je ke s. Crack literati for Windows 10. Profily, lišty, fabiony, dekorační prvky.


Funkční a dekorativní ozdobné obklady zvýrazňují identitu, jakou chce svému interiéru vtisknout každý přívrženec . Ozdobná stuha v kombinaci červené a bílé barvy s vánočně laděnými motivy, ideální pro balení vánočních dárků. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Přidat do nákupního seznamu.

Jemné ozdůbky s kovovým odleskem slouží k ozdobování pozvánek . Série dekoračních detailů pro vrata bez vytlačených vzorů ( Sirocco a Zonda ) nabízí možnost dalšího zvýšení individuality . Rozhodnete-li se pro proměnu svého bytu pomocí dekoračních textilií, máte k dispozici skutečně nepřebernou škálu různých možností. Obchodně realizační firma se zaměřením na návrhy- výrobu-reilizace zdobených interiérů a fasád. Rekonstrukce a zakázková výroba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky