pondělí 13. listopadu 2017

Zahradnictví květinářství

Zahradnictví KRULICHOVI - zahradnictví a podejny květin Praha. Na stránkách najdete obrázky, návody na pěstování a e-shop, kde lze květiny objednat. Kontakt Pražského květinářství a okrasného zahradnictví Martin Mládek. Tradiční pražské zahradnictví Martin Mládek, klidná zahrada pro relaxaci i nákup.


Stalo se: Napsali o nás: TÁBORSKÉ LISTY, 15. RECEPTY PRIMA NÁPADů 1 25. Recepty prima nápadů, autor: Ivana . Květinářství a zahradnictví. Vazba svatebních a smutečních květin. Zaměřujeme se především na výrobu a prodej řezaných květin, prodáváme potřeby pro zahradu, zejména prodejem hnojiv, přípravků na ochranu rostlin.


Lidé v oblasti zahradnictví. Naše firma poskytuje širokou nabídku služeb v oblasti zahradnictví. Hlavní činností v oblasti.


Smuteční a dušičková vazba,balkonové a záhonové květiny, sadba zeleniny včetně roubovaných okurek, vazba smutečních věnců a . Dovoz a prodej zahradnického sortimentu včetně okrasných dřevin, keřů, pokojových květin, semen či hnojiv. Nabídka trvalek, venkovních květináčů,. Prodáváme zahradnické potřeby, květináče, substráty, hnojiva, aj.


Navrhněte si originální vizitku vybráním jednoho z neotřelých grafických designů pro obory zahradnictví , květinářství , floristika, květinové aranžéry, pěstitele . Najděte snadno firmu ve svém okolí. Děláme svatební, pohřební a dárkové kytice, suchá vazba. Prodej okrasných dřevin, trvalek, . V našem zahradnictví naleznete široký výběr okrasných rostlin, jak na zahradu,. Eva Martincová - zahradnictví a květinářství Miličín. Rodinné zahradnictví a květinářství La Nature s expozicí rostlin, ručně vyráběnou keramikou a odborným poradenstvím.


Magnolia – zahradnictví , květinářství (Střítež). Provozní doba: Po – Pá – 1 00. Dále nabízíme realizace zahra prodej . MLÁDEK Martin- květinářství a zahradnictví - Nabízíme pokojové rostliny, kvetoucí rostliny řezané i hrnkové, bylinky, obaly na rostliny. Zhotovujeme vazby, věnce . Viola zahradnické studio Ostrava nabízí návrhy a realizace okrasných zahra.


V našem květinářství v Šenově u Ostravy najdete pestrý výběr čerstvých květin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky