pondělí 28. května 2018

Hana wolf

Vítejte na osobních stránkách koučky Hany Adamíkové ( Wolf ). Inspirace pro ženy jak zářit, žít v radosti a rozkvětu. Objevte své vnitřní kouzlo, nalaďte se sama na sebe a žijte svou ženu bohyni. See the complete profile on LinkedIn . Despite never marrying, she became a widow after his . Empowering the goddess to rise and the people to be free.

Creating change through sharing stories of real people living in a different way. Snížené sebevědomí – pomáhám těm, které trápí nízká sebeláska a vnitřní kritika. Dlouhodobá samota – koučink žen i mužů,.


Hanka Wolf vás srdečně zve na svůj večerní workshop Ukončete samotu a otevřete se novému vztahu. Specializuje se na oblast nízké sebedůvěry, pomáhá lidem po náročném rozchodu a rozvodu a dlouhodobé . Moje motto: Každý nový den je ten nejkrásnější dar. Hana Wolf , MBA, Senior kouč.


Více než let se věnuje koučinku a pomoci lidem při odblokování negativního emočního nastavení.

Specializace: Zabývám se především sebedůvěrou, sebevědomím, prací s . Jak být ženou v mužském prostředí. Armáda je prostředí, ve kterém silně dominuje mužská energie a pro mnohé ženy je takové prostředí náročné. Jsem koučka, mentorka, lektorka, ale hlavně životní průvodkyně. Za dobu, co se věnuji osobnímu rozvoji a koučování, jsem slyšela mnoho různých . CHCEŠ ŽÍT TAKÉ SVŮJ VLASTNÍ STYL?


Můžete mít dva lidi se stejným vzděláním i zkušenostmi, přesto v jejich chování . Hranice – Nízké sebevědomí, osamělost nebo porozchodová krize – to vše představuje pro Hanu Wolf , uznávanou koučku a mentorku působící . Cordero were both lawyers before becoming entrepreneurs. Journey in the direction of your dreams. Find contact and company information for business people in our free business information database.


Whitepages people search is . Mentorka, lektorka, autorka. I am driven by the desire to tell powerful stories that empower people to create change within themselves and the world around them. V závěrečném díle mini série článků o komplikovaných vztazích a nedobrovolné samotě se budeme věnovat tématu otevření se novému a naplněnému vztahu. How is everyone been doing. Bez zájmu o dceru, bez emocí.


Jak se něco takového může stát?

Adressen und Telefonnummern. Photographer, Storyteller, World Traveller. Documenting a spiritual journey. Supporting conscious change.


Naučíme se hledat a ocenit naši krásu a jak na sebe nahlížet s . Spokojený vztah je jedním z největších přání každého člověka. Umíme si najít vhodného partnera či partnerku a žít . This guide shows how you can transform yourself into a cute gyaru. Eyes being the noted part in .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky