pátek 4. května 2018

Motorový vysavač

Je poháněn dvoutaktním spalovacím motorem o objemu 2cms . Bohatý výběr benzinových vysavačů listí značek AL-KO, BlackDecker, M. T Group a další nalezneta. Motorový vysavač fukar listí. Benzínové vysavače a fukary listí, na benzínový motor.

Tento vysavač listí dodáváme včetně 40l vaku. Zahradní vysavače , které fungují i jako fukary, Vám pomohou s podzimním úklidem spadaného listí. Vysavač je vybaven vlastním pojezdem, volit lze dvě rychlosti vpřed a dvě rychlosti vzad. Parametry: Typ motoru: 4-takt Obsah: 7cmVýkon: kW Palivová nádrž: l Hmotnost: 1kg motorový vysavač listí, motorový vysavač listí.


Popis: Vysavač byl v provozu asi 3 . Jako pohonná jednotka vysavače slouží 4-taktní Hecht motor o výkonu 6 . Ideálním pomocníkem na tyto práce jsou výkonné zahradní vysavače listí.

Všimněte si konstrukce elektrických vysavačů. Na zahradách, parcích, komunikacích a parkovištích bude úklid s foukači a vysavači STIHL snadnou záležitostí. A to nejen na podzim, kdy si snadno poradí se . P-A je výkonný vysavač listí, který nasaje vše - i když jde o mokré listí nebo posekaný plevel na vašem pozemku či cestě.


Je poháňaný dvojtaktným spaľovacím motorom s objemom 24 . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní technika - Benzinový vysavač listí, určený pro úklidové práce v okolí domu - na zahradě, chodníku, příjezdové cestě nebo ve dvoře apod. Vysavač listí se sběrným vakem a výkonným motorem s funkcí drcení - integrovaná funkce drcení rozmělní sebraný materiál na desetinu původní velikosti, takže . Průmyslový vysavač motorový - Vysavač průmyslový motorový značky SOLO. Výkonný zahradní vysavač s rozmělňovacím zařízením s velmi silným sacím výkonem. Vysavače a fukary na listí pro úklid kolem domu a na veřejném prostranství.


Objem motoru dvoutakt: 24cm3. Vybrali jsme pro Vás Vysavače listí Riwall. V sériovém provedení se dá použít i jako foukač. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení.

Vak na vysávání a hubice jsou součástí balení. Unikátní motorový foukač a vysavač listí v jednom, který představuje velice . Zádový motorový foukač ECHO PB-265ESLT k úklidu větších ploch odfukem, . Vysavač také vyfouká nepořádek z těžko přístupných míst. Existují vysavače elektrické i motorové , s odlišným výkonem, kombinované s další . Posta Ceska Payu System Dobirka Vítáme Vás na našich aukcích. Nabízíme nejvyšší kvalitu zboží.


Kombinovaný motorový vysávač a drvič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky