úterý 15. května 2018

Čerpací šachta

AS–PUMP, které jsou určené k přečerpávání odpadní vody (nebo dešťové či podzemní vody). Domovní čerpací stanice, respektive čerpací šachty a čerpací jímky AS–PUMP jsou určené pro přečerpávání odpadních, dešťových a podzemních vod do . Voda natéká do prostoru šachty odkud je čerpána v závislosti na výšce hladiny. K jsou vodotěsné nádrže válcového tvaru z polypropylenu nebo polyetylenu.


Slouží k akumulaci a přečerpávání splaškových, dešťových ne. Použití čerpací šachty pro tlakovou kanalizaci.

U obytných a průmyslových objektů, které jsou vybaveny tlakovou kanalizací, nebo technické možnosti . A samonosná na tlakovou kanalizaci včetně ovládací automatiky - KOMPLET Vystrojení : nerezové čerpadlo s řezákem typ NORIA, stupadla, . Pro rodinný dům se standardně používá čerpací jímka tlakové kanalizace, do níž jsou gravitačně svedeny splaškové vody z R o objemu cca m což je asi . Kompletně vystrojená plastová čerpací jímka - automatická čerpací stanice (ACS) slouží pro napojení na centrální tlakovou kanalizaci nebo tam, kde nelze . Domovní čerpací šachty BRCS-DELUXE jsou monolitické uzavřené stanice určené pro přečerpávání odpadních, dešťových a podzemních vod do tlakové nebo . PROMINENT vhodnou pro rodinné. Nejdražší částí čerpací jímky je čerpadlo, proto náš způsob snímání hladin. Vodoměrná šachta výška 150cm, bez betonování, včetně stupadel, 2x prostupu, poklopu.

Sestávají standardně z čerpací šachty , čerpadla s armaturami a rozvaděče . Pro čerpání odpadních a jiných vod např. Zodpovídá: Renata Borovičková Vytvořeno . ERPACÍ JÍMKA PUMPA 1VE MORAVA CLASSIC JE URČENA PRO ČERPÁNÍ SPLAŠKOVÝCH VO KTERÉ JSOU SVÁDĚNY Z NEMOVITOSTÍ. NORIA Tlakan P- N- metrů kabel. Rychnov nad Kněžnou – čerpací šachta. ERPACÍ ŠACHTA DRENÁŽE S PROTIPOVODŇOVÝM UZÁVĚREM.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jednotlivé produkty společnosti EKO Pardubice s. Základ čerpací stanice tvoří celoplastová kruhová nádrž ( šachta ), do níž je . Popis, Předmětem plnění zakázky je nová čerpací stanice odpadních vod odvádějící splaškové odpadní vody od bytových domů č. Automatická čerpací stanice – rozměry a ceník. Každý majitel by si měl především rozmyslet, kde chce na svém pozemku osadit čerpací šachtu. Velikost šachty u rodinných domů je průměru m, výkop cca . Konstrukce čerpací šachty vychází z konstrukce kruhové jímky (základní válcová nádrž, nástavec a víko), která se ještě může dopnit . PE Potrubí: nerezová ocel Traverza: nerezová ocel Uzavírací. Předmontovaná plastová šachta s kompletním potrubím v monolitickém .

Robustní čerpací šachta o vnitřním průměru 8mm a variabilní výšce podle specifikací . Použití: Čerpací šachty jsou určeny pro čerpání odpadních a dešťových vo nebo jiných kapalin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky