pátek 4. května 2018

Dřevěné hřiště

Nabízíme a montujeme dětská hřiště , skluzavky, houpačky, prolézačky, hrací sestavy a dětské zahradní domky. Dětská hřiště , dětské skluzavky a houpačky . Jediná dětská hřiště na českém trhu vyrobená z modřínu – povětrnosti nejodolnější domácí jehličnaté dřeviny. Nakupte hřiště přímo u výrobce!


Vše, co dělá děti štastnými. Nabízíme kompletní dětská hřiště a hrací sestavy na zahradu v mnoha provedeních - se skluzavkami, s lany na šplhání a houpačkami.

Prodáváme dětská hřiště jak pro soukromé účely, tak pro veřejná prostranství. Na výběr je nepřeberné množství herních věží se skluzavkami a pískovišti, různé . Kvalitní dětská hřiště , dětské hřiště z nejlepších materiálů. Dětské hřiště dřevěné , Na hlavní věž budou moci děti vylézt pomocí žebříku nebo jako správní horolezci přes lezeckou stěnu. Dolů se pak dostanou sklouznutím . Zastupujeme významné výrobce dřevěných hřišť a prolézaček určených převážně pro soukromé zahrady. Skluzavky, prolézačky, Sety skluzavek, houpaček a dětských hřišť nebo Příslušenství ke skluzavkám, houpačkám a dětským hřištím.


Tématická hřiště , Věžové sestavy, Lanové a lezecí prvky a další.

Společnost PALIS Plzeň, spol. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů dětské hřiště. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nová dětská dřevěná hřiště od holandské firmy Exit se vyznačují skvělou kvalitou a velmi moderním designem, který se hodí do každé zahrady. Vyrábíme, dodáváme a realizujeme certifikované dětské hřiště , dřevěné hrací sestavy vyrobené z kvalitního vakuově impregnovaného dřeva , prolézačky, . Zahradní dětské dřevěné hřiště.


Dodáváme v odstínu Přírodním či Teak. Možnost koupě i na splátky! Tradiční český výrobce dětských hřišť , dětských dřevěných domků a ostatních doplňků na vaši zahradu.


FLORA SERVIS - tradiční český výrobce dětských hřišť. Jsme česká firma s více než 25letou tradicí. Díky tomu máme značné zkušenosti s výrobou a výstavbou . V našem portfoliu naleznete celé herní sestavy, skluzavky, houpačky nebo vzduchové . Vyrábíme dřevěné hrací prvky pro dětská hřiště , zahrady a parky. Skluzavky a dětská hřiště , houpačky na zahradu a pískoviště, ale i certifikované workout pro školy a obce, veřejný sektor.


Naše dětská hřiště a široká škála našich herních prvků pro dětská hřiště umožňují atraktivní hru dětí všech věkových kategorií. Prodej kvalitních a bezpečných privátních herních prvků a dětských hřišť na zahradu. Venkovní i vnitřní hřiště pro soukromé účely, na zahradu i veřejná prostranství.

Dle dohody zajišťujeme dopravu a montáž . PŘIJMEME BRIGÁDU DO VÝROBY. Otevírací doba: Pondělí až pátek otevřeno od 7 . Možná jste už zjistili, že k nejlepší zábavě vašim dětem a vnoučatům stačí docela obyčejné hřiště v parku nebo v lese. Právě na ně jsme se tentokrát na portálu . Dřevěné dětské hřiště velké :-) 3m x 3m x 3m.


DALŠÍ DETAILY VELIKOST: 116.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky