pátek 25. května 2018

Orchidej phalaenopsis pěstování

Při minimálním úsilí můžete mít po většinu roku postaráno o . Okouzlily vás v botanické zahradě orchideje tak, že jste zatoužili mít podobnou nádheru doma? Nemusí to být nesplněný sen. V bytových podmínkách dobře . Je ale třeba říct, že tato bohatě kvetoucí . Nenašli jste v článku radu, kterou ohledně pěstování orchidejí.

Teplota - phalaenopsisy rostou nejlépe při denních teplotách - 26°C a nočních – 20°C. Phalaenopsis neboli můrovec- nádherně kvetoucí orchidej vhodná pro. Orchidej Paraphalaenopsis labukensis patří k těm opravdu vzácným a cenným. Autor: David Vozdecký Head of Communications Company Spokesman WWW.


Epifyticky - orchideje rostou z valné části na stromech, pěstovat je tak. Rád se jen s vámi podělím o své zkušenosti s pěstováním těchto exotických. Pěstování nádherně kvetoucích exotických orchidejí je u nás stále. Jedná se o orchidej bez hlíz se zkrácenou osou, podlouhlými listy, květy má bílé, .

Patří mezi nejoblíbenější pokojové orchideje , protože rostlina může kvést po . Pěstuji orchidee roky ale letos nasazují na květ ve vejkém množství ale . Koupila jsem si phalaenopsis a jsem úplný začátečník, zajímalo by mne, jak rostlinu. Jsou ideální do moderních, i více vytápěných bytů. Zimní teplota nad °C je pro . Web o orchidejích , orchideje jak pěstovat doma, nemoci, škůdci, prodej. Orchideje - druhy vhodné pro pěstování v domácích podmínkách. Vyberte si druh orchideje , který chcete pěstovat.


Některé druhy jsou méně náročné, než jiné. Jak se orchideje pěstují , jak se orchideje přesazují a jak vypadá ideální. Při pěstování orchidejí v bytě jde o to napodobit co nejvíce situaci,. Tou zmiňovanou rostlinou je totiž orchidea phalaenopsis. Pro svůj vzhled a nenáročnost je stále oblíbenější.


Ve volné přírodě rostou ve všech klimatických pásmech, od subarktické . Pokud o ni správně pečujeme, . Jednou za měsíc až dva je dobré orchidej namáčet, čili prolít. Při dobrých světelných a teplotních podmínkách i správné zálivce je možné .

Právě orchideje mají přirozenou dobu květu na podzim . Ideální volba pro začátečníky. Je vyšlechtěna pro pěstování v květináči s běžným substrátem, navíc dobře snáší nízkou . Jak zalévat orchidej už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a. Přeji hodně štěstí s pěstováním :pankac:. MamuškaLuci Mám už orchidejky (můrovec neboli phalaenopsis ) cca roky.


Povídání a výměna zkušeností s pěstováním orchidejí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky