pátek 11. května 2018

Kuna jak se jí zbavit

K tomuto účelu slouží pasti na kuny. Kuna totiž v noci dělá pořádný hluk a její trus páchne tak, že si jej budete pamatovat i poté, co se kuny zbavíte. Naplnili jsme velký kbelík vodou a vylili ji ze střešního okna na střechu. Druhý den zadávám do googlu heslo kuna - jak se jí zbavit. Nechci ji trávit ,jen se jí zbavit.


Nejzákladnější metodou, jak se zbavit kuny , je prostě ji chytit do pasti.

Používají se k tomu takzvané sklopky – někdy se jim říká také sklopce. Možná vám pomůže pár ra jak kuny z domu vyhnat. Když se už ale kuna u vás doma zabydlela, máte několik možností, jak se jí zbavit.


Než začnete přemýšlet o tom, jak se kuny zbavit , zamyslete se nad tím, jak ji od návštěvy svého domu či chaty odradit. Ano, bude to znamenat jisté úsilí, ale . Neporadíte mi někdo, jak se úspěšně zbavit kuny ? Máme ji na chatě už několik let a nemůžeme se jí zbavit - zkoušeli jsme všechno možný - od . Na rozdíl od své větší a nezávislejší sestry kuny lesní se totiž kuna skalní .

Za jistých okolností může být dobrý způsob, jak se zbavit kuny , její odchyt. Mladé kuny můžeme chytit i do menší klece, ale . Kunu odchytneme do klecové pasti. Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu).


V okolí zahradních chatek nám řádí kuna. V uzavřených nebo uzavíratelných prostorech se můžeme kuny zbavit i nastavením zábran. Porad´te, jak se jí zbavit. Kuna ovšem překoná téměř jakékoli zábrany, mimo silný plech a . Kuny se můžete zbavit pouze tak, že ji netrýznivým způsobem vypudíte z domu pryč. Nesmí se ani odchytit živá.


Jde o trestný čin, za který . Tahle štíhlá krasavice s charakteristickou bílou náprsenkou už na pohled vypadá úžasně a přímo vybízí k pohlazení. Jenže kuna skalní je prudce inteligentní. Nejjistější způsob, jak se zbavit kuny , je odchyt do klecové pasti.


Ahoj, zabydlela se nám ve střeše kuna , máme tam vykousané kousíčky vaty, bojíme se, že budeme muset rozkrýt celou. Můžete někdo poradit jak ji zaručeně vyhnat? Zkoušejí se jí zbavit několik let, ale neúspěšně.

Existují desítky ra jak se nezvaného návštěvníka zbavit. Kuna se dá ochočit, ale k jejímu chovu musíte mít povolení, zákon ji považuje za . Jedna z dvou u nás žijících druhů, kuna skalní, občas zavítá i na zahrady a do lidských obydlí. Od kuny lesní ji na první pohled poznáme podle čistě bílé.


Jedním ze způsobů, jak se zbavit kuny , který je uváděný v článku je . Nový Bor - Co dělat, když se vám v domě usídlí kuna ? S kunou skalní neuděláte vůbec nic, je opravdu dost těžké se jí zbavit , často doslova . Přišla, zůstala zavěšená a pak se jí zbavil. Na detaily onoho zbavení se se radši neptejte. Dlužno dodat, že než přišly na řadu háčky na ryby, kuna mu dost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky