čtvrtek 10. května 2018

Sečení vysoké trávy

Vzhledem k letošnímu deštivému počasí roste tráva jako zběsilá, a tak je pochopitelné, že někteří z nás přemýšlejí o pořízení stroje k sečení vysoké trávy. V současnosti nejoblíbenějším strojem na sečení vysoké trávy jsou. Všechny sekačky jsou určeny především pro sečení trávy na seno nebo . Základní možností při výběru strojů pro sečení vysoké trávy jsou křovinořezy.


Těch je na tuzemském trhu nespočet modelů včetně laciných . Tady se počítá se sečením jen několikrát do roka.

Křovinořez využijete při sečení vysoké trávy. K základnímu příslušenství patří strunová hlava, která se používá k sekání běžného trávníku. Její obrovskou výhodou je univerzálnost, díky které si dokáže poradit jak s plošným udržováním trávníků, tak se sečením vysoké trávy.


Do testu jsme zařadili bubnové sekačky , které jsou k dostání na. Při testu jsme sekali trávu vysokou cca 1cm. Patříte mezi chalupáře či chataře a nejste schopni se starat o přilehlý pozemek.


Bubnová sekačka VARI DS-5BiS Agatha s elektrostartem. S čím a jak na sekání vysoké trávy ?

Jedině se speciálním strojem! Přestože dobrý křovinořez zvládne i plošné sečení trávy , volíme na větší travnaté plochy či louky bubnovou sekačku. Ta dokáže posekat trávu přes metr vysokou. Zrezivěla vám přes zimu kosa? Nebo ji nechcete vytahovat kvůli puchýřům, které vám může způsobit?


Představíme vám jinou možnost sečení vysoké trávy. Snadné sečení vysoké trávy — Polopatě, Na vysokou trávu netřeba chodit s kosou. K dispozici jsou výkonné bubnové sekačky a především . U sekání trávy vybíráme sekačku podle toho, jak je pozemek veliký, zda je na rovině, v mírném nebo prudkém svahu, zda jde o louku bez překážek, anebo . Jak jsme si již řekli v předchozích dvou dílech našeho miniseriálu, základem údržby je sečení. Moderní sečení vysoké trávy s bubnovou sekačkou Vari DS-521Z Agatha.


Sekání přerostlé vysoké trávy. Sečení firemních pozemků a trávníků Praha východ za bezkonkurenční ceny. Garantujeme spolehlivost, rychlost a slušnost. Sekacku mam Vegu S4 motor nechcipne (pokud jedu bez kose) ale podle sluchu se docela dost trapi s tou vysokou travou.


Stroje pro sečení trávy umožňují jejich majiteli posekání trávy na malé, ale i na velké ploše. Existuje ovšem mnoho druhů strojů, jejic.

Sekačky na vysokou trávu jsou testovány v náročných podmínkách. V nabídce najdete sekačky na vysokou trávu hobby, ale také. Bubnové sekačky vyhledávají k sečení vysoké trávy nejen majitelé velkých zahra ale také drobní zemědělci a chovatelé. Co je potřeba k sečení vysoké trávy a sušení sena na menších pozemcích?


Dále kvalitní sekačku čím travní porost posečete. Výkonné sekačky na vysokou trávu jsou vhodné k údržbě luční ploch. Sekačka Honda UM naleznte také uplatnění při sekání trávy v horském terénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky