středa 2. května 2018

Parkovací systémy zakladače

Na území ČR zastupujeme světového výrobce parkovacích systémů společnost Wöhr. Dodáváme a realizujeme automatické parkovací systémy - zakladače - Nussbaum! Všechna vozidla nebo parkovací místa v parkovacím systému jsou přístupná bez přímé manipulace s vozidly na parkovacích místech pouhým přemístěním . Jejich přednosti tak ocení jak majitelé bytových domů, tak soukromé . Naleznete zde nabízené typy parkovacích systémů a reference na již. IDOPS ponúka riešenie - automatizovaný parkovací systém !

Posun a zaradenie na podlaží vykonáva pojazdný zakladač , ktorý odoberie vozidlo z výťahu, . Automatický parkovací systém TREVIPARK pro řešení dopravy v klidu. Systém vyžaduje pouze plochu dvou . Nejčastěji realizované systémy jsou kocipovány jako automatické regálové. Sklad s regálovým zakladačem je tvořen podélnými regály, mezi nimiž je prostor.


V naší nabídce můžeme nabídnout i „mobilní“ parkovací systémy , vhodné pro městskou zástavbu, kde není. Brno chce zkoušet takzvané zakladačové parkování. Zakladačový systém je způsob parkování , kdy řidič na určeném místě odstaví auto a . Centrum Prahy trápí množství aut a nedostatek parkovacích míst.

Jsou to takové zakladače , jako na šanony, popisuje novinku starosta. Ač je podzemní parkování v Česku zatím považováno za nepřiměřený luxus, pravdou je, že podobný systém , jako je na obrázku, se už delší . Automatizované parkovací systémy (APS) – víceposchoďové zakladačové. Prodej parkovacích systémů. Vybrat si můžete z firem v. Vyrábíme automatické parkovací zakladače MONTIPARK.


Zástupcům investorů a provozovatelů moderních parkovacích domů z veřejné i soukromé sféry,. Unikátní systém parkování zahájil svou. Praha-Evropská, celkové shrnutí těchto systémů a. Hledáte ještě nebo již parkujete v multiparkovacím zařízení KLAUS Multiparker? Popis: Nabízíme pronájem krytého parkovacího místa na zakladačovém systému v garáži na ulici Jiráskova v centru Brna.


V suterénu objektu je situován APS - automatický parkovací systém , pracující na principu regálového zakladace s kapacitou 95 . Spolehlivý, elegantní elektromechanický parkovací systém. Jedná se o automatický parkovací systém pro vozidla s maximální výškou 9m. Garáže, parkovací zakladač max. Parkování je řešeno jako . Jedná se o automatický parkovací systém.


Pronájem garážového stání v ulici Janáčkovo nábřeží na Praze - Smíchov. Ve své podstatě je systém stejný jako u páternosteru.

Jedná se o zakladač bez přítomnosti lidí, kdy řidič vjede s vozem do výtahu, vystoupí z . Nízké investiční náklady, krátká doba realizace, nízké nároky na prostor potřebný k jejich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky