čtvrtek 17. května 2018

Plastové desky ostrava

Jde o základní materiál pro běžné interiérové i venkovní použití vhodný pro výrobu reklamních cedulí a stojanů, výplní do výstavářských systémů apod. Desky marlon CS a CSE, marvec a filon. Nová generace plastových.


Kontakt - pobočka Ostrava. Zobrazit místo LANIT PLAST , s.

Potřebujete plastové desky , tyče či gumové hadice? Prodáváme pryž v deskách a rolích, pryžové profily a podlahoviny, mikroporézní pryže. Vítejte u společnosti CAD-PRO spol. Nabízíme hadice pryžové, plastové , hadicové spony.


Sháníte dodavatele plastových desek , tyčí či pryžových desek a rolí z Ostravy ? Nakupujte za velkoobchodní ceny. Vlnité průsvitné a prosvětlovací střešní desky z polymerakrylátu (PMMA) a PVC.

Navázala na tradici výroby plastových potrubních systémů v Havířově, kde byly v letech . Plastové střešní desky PVC k prosvětlení střechy. Prodám - Sešit Winx Club Ačtverečky plastové desky , lokalita Ostrava. Společnost Slavík–Technické plasty s. SKLADEM - Praktický poznámkový blok ve formátu Av. Kompletní sortiment polotovarů tyčí, desek a trubek z technických plastů pro další.


Lehčené (pěněné) PVC desky pro výrobu reklamních tabulí, stojanů a velkoplošné reklamy. Inzerát Plast palubovky palubní desky Seat Ibiza 6J v okrese Ostrava -město, cena 100Kč, od Pavel Stařičný na Sbazar. Vlnité desky z tvrzeného PVC vhodné jako doplněk k deskám Onduline (stejný profil vlny) na zastřešení terasy, balkónu, letní zahrady, na skleníky aj.


PVC, PE a PP desky a tyče v uživatelské kvalitě. Dovoz a prodej plastových desek , kulatin, profilů, svářecích drátů z materiálů. Výroba desek , fólií, hadic a profilů z plastů. Jsme dodavatelé plastových polotovarů pro Signmaking, reklamu, průmysl a stavebnictví s dlouholetou tradicí.


Plotovky plastové , s půlkulatou okrasnou hlavou, cihlová. Deska plastová s dezénem, různé barvy. Stavebniny Stavební výplně Polykarbonátové desky.

Dutinové desky Plné desky Příslušenství Profilované desky LANIT PLAST. Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny. Levné polykarbonáty - ne vždy je cena na úkor kvality. Prodej a rozvoz po ČR a SK.


Nabídka služeb výroby z plastů. Komůrkový (dutinkový) polykarbonát Makrolon, plný a trapézový polykarbonát, PVC a sklolaminátové desky. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Potřeby pro reklamu, Internetový obchod s materiály pro výrobu reklamy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky