úterý 22. května 2018

Co na myši

Na venkově lidé často čelí invazi myší , ve městech bývají problémem potkani. Dnes jsem videla jak mys bezi do skrine. Po skrii jsem nasla mali hovinka i po pokoji.


Ta nevim jak na ni, momentalne jsme . Chroustání pod skříní, trus na podlaze a okousané sáčky s těstovinami ve spíži?

Právě tak se může ohlásit nový, rozhodně ne zvaný návštěvník . Máte nějaké myši ve vašem domě nebo dokonce bytě? Měli byste vědět, že myši mohou být více, než jen problém. Mohou šířit řadu nemocí a . Pastičky na myši , krysy nebo potkany totiž nestačí jen natáhnout.


V tomto článku proto najdete několik tipů, jak na rychlejší a úspěšnější odchyt . Chci se zbavit myší - řeknete prodavači v drogerii, hobbymarketu, zahrádkářských potřebách či zahradnickém centru. Přidejte co otěch potvurkach víte.

Jak je nejlepe chytat,nebo se jich zbevit? K nejčastějším nevítaným hostům našich chat, chalup, ale i běžných domů patří myši. Jde to nemilosrdně i po dobrém.


Humánny spôsob ako sa vysporiadať s hlodavcami existuje. Stačí len nezanedbávať svoju domácnosť. Radíme: Ako správne vyvetrať . Pokud vidíme myš někde ve filmu nebo v pohádce, zdá se nám tento tvor docela milý a neškodný.


Problém však nastává, když se nastěhuje k nám do domu. Myšky už samy o sobě nejsou moc oblíbení živočichové, a což teprve myši v domě! Jak se zbavit myší různými způsoby.


Vybírají si nejraději chaty, chalupy a starší domy. Dokážou se do stavení dostat sebemenší skulinkou. Venku je stále větší zima. Z polí a luk mizí potrava, a tak se myši stahují do domů, chat a chalup. Ak vidíme myš niekde vo filme alebo v rozprávke, zdá sa nám tento tvor celkom milý a neškodný.


Vždy existujú cestičky, ktorými sa hlodavce dostanú dnu.

Myši sa v budovách neobjavujú náhodou. Niekedy ide o konštrukčné chyby ktoré . Myši a potkani jsou spojováni většinou jen s venkovskými chalupami, rekreačními objekty a nebo s rodinnými domky na předměstí. Bohužel se ale nevyhýbají . Myš domácí a potkan jsou nejčastějšími hlodavci, kteří se pokoušejí dostat do našich příbytků. Nejlogičtějším způsobem obrany proti . Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd.


Rybářský cajk a spoustu harampádí mám v garáži a ať chci nebo nechci, na zimu se mi tam cpou myši. Už to odnesly korkové rukojeti na . Myši mohou být roztomilé, ale když jednu uvidíte, jak se producíruje po vašem domě, nadšeni určitě nebudete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky