středa 30. listopadu 2016

Cena za sečení trávy

Velmi záleží na členitosti terénu, četnosti sečí, atd. Při dlouhodobých zakázkách bude cena samozřejmě nižší . CENÍK SEKÁNÍ TRÁVY A ÚDRŽBA TRÁVNÍKU. Sekání trávy v Brně a okolí za nejlepší ceny ! Sečení a údržba zeleně pomocí křovinořezu a sekání trávníků rotační sekačkou.

Založení trávníku výsevem – cena zahrnuje veškeré úkony spojené se založením travnaté. Sečení trávy mulčováním – účtována každá započatá hodina, cena. Nabízím sečení trávy cepovým mulčovačem nejlépe okolí Písku do 50km.


Ceny našich služeb vždy konzultujeme se zákazníkem a většinou vytváříme individuální cenovou nabídku dle náročnosti prací. Ceník údržby zeleně však . Nabízíme sekání trávy a zahrad včetně odvozu trávy na území Prahy a. Výše ceny za sekání trávy se stanovuje na základě plochy pozemku a výšky trávníku v. Veškeré ceny jsou za práci jedné osoby nebo traktoru.

Možnost odvést a zlikvidovat posečenou trávu. Uvedené ceny jsou jen orientační, cena je vždy podle obtížnosti práce. Kompostér - silo - 107x107x107cm,barva zelená, 1 polyethylen recyklovaný - cena. Ceny jsou pouze orientační, záleží na stavu a povaze vašeho trávníku.


Minimální velikost pozemku 3mnebo 5Kč bez dopravy. Traktor ETESIA bez sběru (mulčování). Stroje, cena za jednotku času bez DPH, cena za jednotku vzdálenosti bez DPH. Objednávejte online za nízké ceny , které znáte předem.


Kč za metr, záleží jak je ta tráva vysoká, jaký je terén, atd. Jinde jsem zase videla orientacni cenu Kc za metr ctverecni. Naskytla se mi možnost jednomu podniku vypomoci se sečením TTP. Jsme tou správnou volbou pro sečení Vašeho trávníku.


Trávu z Vaší zahrady uklidíme a zajistíme její odvoz. Cena sekání trávy je závislá na stavu plochy a terénu. Dělá vám starosti údržba trávníku?


Vyzkoušejte profesionální péči za výhodné ceny.

Najděte dodavatele pro téma sekání trávy. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle. Seč travnatých ploch provádíme u. Kontaktujte nás a my Vám.


Pro stálé zákazníky jsou ceny smluvní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky