úterý 15. listopadu 2016

Plot z kamene

Kamenné ploty a moderním vzhledem. Jde o systém drátěných pevnostně svařovaných sítí vyplněných kameny. Funkce plotu z lomového kamene.


Kde všude můžeme uplatnit tento způsob oplocení? Jako novinku uvádíme na trh plotové díly z přírodního kamene se snadnou a jednoduchou montáží. Postup montáže je obdobný, jako u plotů umělého.

Veškeré prvky plotu jsou z nerezového materiálu a výplň je z kamene. Plotové díly vyrábíme v dílně, na stavbě se jen usazují sloupy a plní se kamenem plotové. Obložení plotu kamenem je poměrně nový trend v oblasti exteriérového designu rodinných domů.


Avšak lze říci, že v posledních letech se jednalo zejména o . Kámen do gabionových plotů a košů. Pro gabiony a gabionové konstrukce je vhodný . Jak vlastně takovýto plot postavit? A co vše potřebujete pro jeho stavbu.

Zabýváme se výrobou plotů z přírodního kamene. Ploty z přírodního kamene jsou tou správnou volbou ke zděným domům. Oplotit svůj pozemek anebo zbudovat opěrnou zeď můžete funkčně, ale i krásně.


S našimi produkty máte na výběr. I zde v rozličných velikostech, mnoha . Kamení uložené v kovovém koši - gabion. Moderní a skvěle vypadající v kombinaci s kteroukoli naši řadou, jen se podívejte. Velký plot z kamene v Podkozí byl realizovaný z kontaktního rohovce a má impozantní vzhled. Plot z Labského pískovce v Průhonicích byl postaven kolem celého pozemku a jeho součástí jsou kované mříže s kovanou bránou.


Plot z kamene či cihel - Pohledu sousedů a kolemjdoucích, a částečně i hluku vás může zbavit rovněž plný plot z kamene či cihel. Gabionová stěna plní funkci ochranného, neprůhledného plotu. Gabiony DOMYS - gabionový plot s výplní z drceného lomového kamene , realizace Hradec . Gabiony Mělník - gabionový plot v Horních Beřkovicích na Mělnicku jsme zrealizovali z lomového kamene a sítí okatosti 10xcm.


Tento gabionový plot byl. Betonové ploty společnosti BEVES nabízejí rešení. Jeden z naších nejpopulárnějších produktů, betonový plot se vzorem štípaného kamene nahrazuje ručně . Kamenictví Praha, specialista na obkladový a přírodní kámen.

Realizace staveb z kamene , ploty a oplocení. Postavit si plot z kamene je náročné nejen finančně, ale především časově a fyzicky. Pokud se přesto nechcete vzdát kamenného plotu, má pro vás společnost . Firma Hlavatý se zabývá výrobou umělého pískovce, výstavbou plotů na klíč, elektro a HUP pilířů, pokládáním dlažby a obkladu.


V oblasti realizace plotů a opěrných zdí z kamene nabízíme služby: odborné poradenství, zpracování vizualizací a výkresů, statické výpočty, vyhloubení a . Plotové sestavy pro vytvoření plotů velmi působivého vzhledu. Sestava zahrnuje čtyři typy dílů vyrobených z umělého kamene (pískovce).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky