úterý 29. listopadu 2016

Dřevěná poštovní schránka

Vyrobeno s masivního dřeva (borovice) a překližky (zadní stěna). Poštovní schránka dřevěná s . Při objednání více kusů výrobků se vždy snažíme je zabalit do jednoho balíku. V případě, že se jedná o více velkých výrobků nebo o více výrobků.


Moderní poštovní schránka , vyrobená z tradičního přírodního materiálu.

Touto originální a elegantní poštovní schránkou se odlišíte od sousedů. Před výběrem poštovní schránky si proto projděte konstrukce a materiály, které jsou na trhu a na dřevěné schránky se pro inspiraci podívejte v . VELIKOST SCHRÁNKY JE DANÁ - NEMŮŽE BÝT ANI VĚTŠÍ ANI MENŠÍ - CO LZE MĚNIT JE MOTIV A BAREVNOST - TAKŽE NAPIŠTE MI JAK BYSTE SI JI . Dřevěná poštovní schránka vykouzlí u vás doma úžasnou atmosféru. Pojďte si vybrat svůj vysněný kousek! K němu od nás dostanete dáreček navíc.


Moderní nerezová poštovní schránka se zaoblenou stříškou, potiskem s motivem Dřevěná zeď a odděleným tubusem pro denní tisk.

Tento typ schránek je vyráběn speciálně pro usazení do plaňkových , dřěvěných nebo plechovým plotů a branek. Stříška je opatřena dřevěným šindelem. Schránky mají v předu vhoz a vzadu za plotem . Dopisní prostor je uzamykatelný a je vhodný pro příjímaní tiskovin . Krásná velká dřevěná zamykatelná.


Originální krásná dřevěná. Dozdobena keramickými komponenty dle Vašeho. Unikátním hmotným dokladem, dokumentujícím počátky poštovních schránek v habsburské monarchii, je dřevěná samostojná poštovní schránka zhotovená ve . Pořiďte si pěknou dřevěnou poštovní schránku s originálním obrázkem, která představuje báječnou dekoraci a zároveň i užitečný doplněk k vašemu rodinnému . Jak vytvořit poštovní schránku. Na objednávku Výrobce: Ilona Šlechtová.


Někdo si v tomto ohledu vystačí s obyčejnou dřevěnou krabicí připevněnou na plot či zeď domu, jiní hledí na to, zda bude poštovní schránka. Z nadbytečnosti prodávám dekorativní poštovní schránku Holubí pošta vhodnou do interiéru například na recepci hotelu apod. Kvalitní poštovní schránka s kovovou samonosnou konstrukcí. Do schránky se vejde formát .

V místě vhozu je nutná plná výplň. Modely T-0 T-a T-jsou určeny pouze pro vnitřní použití a mohou být použity jak samostatně, tak v sestavě. Takhle kdysi popsal poštovní schránku ve své básni Jiří Wolker.


Jednalo se ovšem o tu oficiální, lidé „…psaníčka do ní házejí ze dvou stran, . Sestavy domovních listovních schránek - Sestavy poštovních schránek. I proto je důležité si poštovní schránky připomenout. Neváhejte nás kontaktovat pro objednání tohoto uměleckého díla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky