úterý 22. listopadu 2016

Sekačka akumulátorová

Máte vybrané filtry: akumulátorové. Co dokáže, jak seče a pro koho se hodí. Akumulátorové sekačky přibývají na trhu jako houby po dešti.


Odstraňují největší nevýhodu běžných elektrických sekaček , tedy nutnost . Velmi snadná obsluha a úspora času to jsou akumulátorové sekačky na trávu! Aku sekačka , strunová sekačku , plotové nůžky, řetězová pila a fukar.

Trendem poslední doby jsou akumulátorové sekačky. Aku sekačky jsou tichké a mají klidný cho takže s nimi můžete pracovat kdekoliv a podstatě kdykoliv. Jsou lehké, tiché a téměř bezúdržbové. Oproti elektrickým sekačkám jsou ale napájené . Poradíme jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných . Především kvůli akumulátorové sekačce a řetězové pile, na tu se ale zaměřím až v samostatném testu. Před pěti lety jsem asi měsíc zkoušel akumulátorovou.


Aku rotační sekačky Bosch jsou vhodné především například na chaty, kde není možnost napojení do elektrického proudu.

Tito zahradní pomocníci jsou určené . Sekačky Bosch dělíme na rotační a strunové a dále ještě na elektrické a aku. Novinkou je aku robotická sekačka , která udělá namáhavou práci za Vás. Hlavní výhodou, kterou vám aku sekačky na trávu poskytnou, je absolutní svoboda pohybu při práci. Bez problémů a rychle posekáte nejen . Nabíječka: Standardní nabíječka. Baterie: Ah Hmotnost: 17kg . Přílišné teplo však AKU škodí proto po sekání necháváme AKU schládnout, rovněž tak po nabíjení, prodlužuje se tím životnost.


Vím o čem mluvím, mám starší. Zatím mi tedy vychází, že nejvhodnější bude malá akumulátorová sekačka. Test akumulátorové sekačky , Překvapila svou lehkostí, ale je to jen pro majitele zahrad do cca 400m u. Sekačka RMA 3C je lehká, dobře ovladatelná akumulátorová zahradní sekačka pro střední plochy trávníku. Nastavitelné komfortní jednodílné vodicí. Vřetenová akumulátorová sekačka Gardena 3LI: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jarní stříhání a tvarování keřů: S šikovnými pomocníky je to hračka. Typ sekačky (kategorie), Strunová sekačka.


Typy pohonů (zahradní nářadí), Na akumulátor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky