úterý 29. listopadu 2016

Oleo mac sparta 250

Mají vysoce výkonné motory, skvělou akceleraci a komfortní obsluhu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Bez křovinořezu, nebo-li motorové kosy se dnes již těžko obejde kterýkoliv majitel zahrady, či vlastník . Pro sečení malých až středně velkých ploch.

Stroj je vybaven odstředivou spojkou a součástí . Cutting components 1mm dia. Popis: Prakticky nepoužívaná, běžela celkem asi . Lehký a snadno ovladatelný s antivibračním systémem. Ke křovinořezu lze připojit . Oleo Mac Sparta mám, typ 3T- je to i při velkém použití v pohodě.


Typ motoru, 2-taktní motor. Objem nádrže - palivo (L), 0. Oleo - Mac Sparta 2je křovinořez od společnosti Mountfield.

Přední rukojeť, jednoduchá. Doprava zadarmoAkciaNovinka. Domestic brush cutter for tidying gardens. Olcsó Sparta 2T Fűkaszák árak, akciók. Gyártó: Oleomac Modell: Sparta . Zapalování kompletní OleoMac AM15AM18AM190.


SPARTA univerzális bozótvágók ház körüli használatra. OLEO - MAC SPARTA 2T BENZINMOTOROS FŰKASZA. Otthoni felhasználók számára készült gépek. Hädavajalik privaatse ala puhastamiseks ja koristamiseks ning hooldamata taimestikuga kaetud alade puhastamiseks. Seda tooteperekonda iseloomustab . Benzínový křovinořez OLEO-MAC . Nízká spotřeba, vynikající poměr nízké hmotnosti a vysokého výkonu.


Křovinořez, který splňuje emisní limity EURO II. Prodám plně funkční a málo používaní křovinořez oleo - mac Sparta 380t s příslušenstvím. Krovinorez Sparta 250T pervektni stav malo pouzivany.


Zobacz inne Podkaszarki, najtańsze i najlepsze oferty, . Shop with confidence on eBay!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky