čtvrtek 10. listopadu 2016

Obal na zahradní nábytek

Archiv Podobné Hledáte kryt na zahradní nábytek ? Ochranný potah na zahradní. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Tmavě šedý kryt vyrobený z UV odolného polyethylenu ochrání . Nábytek tak zůstává čistý a.

Obaly na zahradní nábytek. Dovolená, kemping, lyžování, potápění, plavání, snowboar sportovní potřeby. Zahradní nábytek příslušenství.


Nabízíme příslušenství k zahradnímu nábytku jako jsou ochranné obaly , potahy a stojany. Za skvělé ceny s dodáním do druhého . Vyberte si křesla, stůl, houpací síť, lehátka u nás. Prodlužte životnost zahradního nábytku ochrannými povlaky a pouzdry.


Přečtěte si více informací.

Kvalitní ochranné obaly , ochranné kryty a zakrývací plachty na zahradní nábytek , nářadí a hračky. Přesně padnoucí ochranný kryt a obal na zahradní nábytek za skvělé ceny. Dopřejte svému nábytku potřebnou ochranu a prodlužte mu životnost. Další slevy zahradního nábytku . Nabízíme Vám kvalitní a pevné ochranné obaly na zahradní nábytek.


V nabídce najdete kulaté ochranné obaly, ochranné obaly na zahradní lehátka i . CAMPINGAZ ochranný obal na zahradní lehátko. Pevný voděodolný ochranný obal s očky a stahovací šňůrkou. Rozměr: x 1x cmMateriál: PVC 12 . Krycí plachta na zahradní nábytek je ideální pomocník na ochranu nábytku před deštěm, sluncem, zvířaty. Určitě si vyberete také další doplňky . Obdélníkový voděodolný obal na zahradní nábytek s očky a stahovací šňůrkou o rozměrech 100x220x 1cm.


Vlastnosti Produktu: vysoce kvalitní plast, odolný proti vlhkosti a vysokým teplotám, odolná proti povětrnostním vlivům, voděodolný, snadno se čistí, povrch. Dům a zahrada - párty stan, kempinkový skládací nábytek, tepelné zářiče , dům, zahrada, vodní program a jiné doplňky obaly na zahradní nábytek. Campingaz ochranný obal na složené (stohované) židle. Je vyroben z polyesterové tkaniny s povrchovou .

Krycí plachty na zahradní nábytek slouží pro dlouhodobé zakrytí a chrání zahradní nábytek před deštěm, prachem, větrem a sluncem. Voděodolný obal s očkem a stahovací šňůrkou. Polstr na křesla a židle s vysokou opěrkou vzor béžovo-hnědá kostka - zobrazit detail zboží. Tyto obaly zajistí, že bude váš zahradní nábytek v suchu a nepoškozen - za každého počasí, v jakékoli situaci. Tím prodlouží jeho životnost a zajistí trvale dobrý . Praktický obal na zahradní nábytek.


Je voděodolný s očkem a stahovací šňůrkou. Folie je nepromokavá a mrazuvzdorná. Plachta je opatřena lemem a oky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky