pondělí 21. listopadu 2016

Gynura

Rostlina Gynura , česky zvaná protažitka, patří do bohaté čeledi hvězdnicovitých ( Asteraceae). Samotný rod Gynura zahrnuje přes druhů, rostoucích v . Gynura aurantiaca neboli protažitka prospívá při pokojové teplotě na okně s ranním, či večerním osluněním. Intenzita fialového zbarvení je závislá na oslunění . Světlé místo a pokojová teplota.


Požaduje světlé místo a pokojovou teplotu.

Nenáročná na zálivku, hnojení i vzdušnou vlhkost. V létě hnojíme každý týden. Výborně se množí během léta vrcholovými řízky. Chutí nám tato bylina špenát připomíná, ale svými účinky patří k těm lepším bylinám. A myslím si, že je docela opomíjená, málo známá.


It is native to Southeast Asia but grown in . Gynura is a genus of flowering plants in the daisy family Asteraceae endemic to Asia. Diabetes Plant is reputed to have other medicinal values. Gynura procumbens aka Plant of Longevity, Sambung.

Gynura Procumbens Rostlina doporučována zejména při onemocnění cukrovkou ,nizkém tlaku,alergiích,ledvinových kamenech. Looking for a pretty indoor plant to brighten up a window sill or table? Try this purple passion plant - gynura aurantiaca.


This distinctive plant has velvety leaves. V katalogu nemáme podrobnější informace o gynura aurantiaca. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Family Asteraceae) is a medicinal plant commonly found in tropical Asia countries such as China, Thailan . It inhabits the Southeast regions of Asia- China, Indonesia, Thailand and . Its interesting leaf coloration and . When you receive it plant them right away in a fresh . It is a woody-based evergreen perennial that is noted for its velvety, . Atlante delle piante da vaso - Piante da appartamento e da balcone. Classificazione, provenienza e descrizione.


Pozoruhodná bylinka užívaná při léčbě cukrovky,nízkého krevního tlaku, vysokého cholesterolu, astmatu, alergiím. Dobře roste jako pokojová rostlina, v létě se . The methanol extract was . Gynura bicolor (Compositae) which is widely used by the locals as natural remedies in folk medicine has limited scientific studies to ensure its . Dorastá do výšky až meter a na konci jesene má oranžové kvety. Táto rastlina obľubuje veľmi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky