pondělí 28. listopadu 2016

Dětská skluzavka 3m

Nemají se vaše děti kde vydovádět? Chcete je mít při dětských hrátkách na očích? Potom je naše dětská skluzavka z tvrdého plastu . Monkey´s Home skluzavka laminátová m , červená Monkey´s Home. Dětské skluzavky patří k nejoblíbenějším doplňkům pro dětská hřiště.


Dětská skluzavka 3m jablkově zelená.

Hrají si vaše děti rádi na . Nabízíme nejlevnější certifikované plastové skluzavky na dětská hřiště. Jednoduchá plastová skluzavka pro . K výrobě dětské skluzavky bylo použito odolného plastu . Splňuje bezpečnostní certifikát EN 71. Ideální nástupní výška je cca 1cm.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Užijte si léto na zahradě, mimo . Nosnost 70kg, záruka 5let Náklady na dopravu činí 2Kč. Zvolte modřín – přirozená odolnost modřínového dřeva je vyšší než u . Category detska-hriste-na-zahradu. Upevňuje se ve výšce cca 5m.


Krásná červená barva tuto skluzavku řadí k nejprodávanějším odstínům. Díky své délce je vhodná k použití samostatně nebo na dětské hřiště vlastní konstrukce. Toto zboží není možno vidět na naší provozovně, jedná se pouze o internetový prodej!


Hledáte nějaké bezpečné povyražení pro vaše . Dlouhá nerezová skluzavka s nástupní plošinou z akátového dřeva vhodná do svahu. Délka nerezové skluzavky je m. Po deseti letech stále v perfektním . Stojan na skluzavku 3m , hřiště dřevěné pro děti. Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již . Bezpečná dětská plastová klouzačka modrá, odolná vůči UV záření a mechanickému p. Skluzavka KBT S line m tmavě modrá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky