úterý 22. listopadu 2016

Sencor gril sbg 400

Grilované mäso, zelenina, údeniny, ale aj tousty a ďalšie skvelé dobroty! Spodní deska je hladká, horní . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. W, rozměry grilovací desky 38x29cm, spodní. Stylový nerezový kontaktní gril s nepřilnavým povrchem.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Objavte najlepšie ceny na . Na první pohled velmi dobře vybavený gril , který má jako jediný dva páry výměnných desek. SBG 4kontaktní gril SENCOR. Gril Štýlový nerezový dizajn.


Hladká a žebrovaná grilovací deska s nepřilnavým povrchem umožňuje grilování. Další slevy kuchyňských spotřebičů na . Zpět do kategorie grillsütők. Internetový obchod NEJCENY. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte .

Dva nezávislé termostaty (jeden na každou grilovací desku) pro ideální propečení obou stran pokrmu. Grily od výrobce Sencor - Nabídka zahradních grilů na Electro. Kupón na slevu 2Kč bude uplatněn při fakturaci. Vybalíte ho zo škatule a máte pocit, že sa vám do rúk dostal robustný gril , ktorý by obstál aj v malej gastroprevádzke. Elektrický gril Sencor se druhy desek, nezávislými termostaty a automatickou regulací teploty.


Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Víceúčelový gril Nepřilnavé grilovací desky Možnost grilování bez nutnosti přidávání oleje Vyjímatelná odkapávací miska . V první řadě je to šířka sortimentu.


SENCOR dnes dodává své výrobky do více než. Naspäť do kategórie grily. Predaj tohto produktu bol ukončený, posledná známa cena: 100.


Kontaktní gril Sencor má stylový nerezový design. Nepřilnavý povrch grilovacích desek umožňuje grilování bez přidání oleje. Cena za kus, 6€, 7€.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky